Afbeelding Veelbelovende vooruitzichten voor het komende jaar

Veelbelovende vooruitzichten voor het komende jaar

Na een jaar van uitdagingen en aanpassingen in 2023, kijken we met vertrouwen naar het jaar dat nog grotendeels voor ons ligt. De eerste weken van 2024 laten alweer veelbelovende vooruitzichten zien, met een groeiende interesse in onze projecten en de eerste succesvolle woningverkopen.

Met de start van 2024 achter ons, zien we veelbelovende ontwikkelingen voor de komende maanden. De interesse in onze projecten is groot en in de toename van het aantal woningverkopen zien we het consumentenvertrouwen stijgen. Dit geeft ons veel vertrouwen voor het komende jaar, waarin we verwachten te starten met de bouw van diverse nieuwe projecten.

Wat staat er onder andere op de planning in 2024? Hieronder vind je een mooi overzicht van de projecten waarmee we dit jaar actief zijn in verkoop en bouw:

We zijn momenteel bezig met de bouw van:

Geplande start bouw in 2024:

Dit jaar gaan we onder andere in verkoop met:

Grootschalige projecten

Daarnaast kijken we uit naar de verdere ontwikkeling van grootschalige gebiedsontwikkelingen als:

 

Met deze veelbelovende projecten en de aanhoudende inzet van ons team, kijken we vol vertrouwen uit naar een succesvol 2024. Een jaar waarin ABB zich blijft inzetten voor hoogwaardige bouwprojecten en de uitdagingen van de markt met creativiteit en flexibiliteit tegemoet blijft treden.

Ervaringen