Afbeelding “De uitstraling met de toepassing van het vele groen vonden we uniek”

“De uitstraling met de toepassing van het vele groen vonden we uniek”

Gaiteri en Satish woonden in een bovenwoning in de Haagse wijk Laakveld, maar waren toe aan een volgende stap. Ze hielden nieuwbouwproject Haags Buiten al twee jaar in de gaten. “Toen wij het project voor het eerst zagen waren we direct enthousiast. De uitstraling met de toepassing van het vele groen vonden we uniek. Dit wordt een heerlijk rustige en besloten woonwijk. Geen doorgaand verkeer en voldoende ruimte om te parkeren. En dat allemaal in ons geliefde, multifunctionele Den Haag."

“De uitstraling van een herenhuis vinden wij onwijs mooi”, vervolgt het stel. “We vinden het bijzonder dat we hier mogen gaan wonen. Er wordt een luxe architectuur toegepast en het platte dak vinden we ideaal. We hebben meer ruimte en de zonnepanelen zijn uit het zicht.

Op de eerste informatieavond die ABB organiseerde hebben we onze nieuwe buren leren kennen. Het klikte direct goed. We kijken ernaar uit om met hen de bouw van de woningen te zien vorderen. Leuk om dit met elkaar mee te maken en zo een band te krijgen.

Op de eerste informatieavond die ABB organiseerde hebben we onze nieuwe buren leren kennen

Gaiteri en Satish, kopers Haags Buiten

“We dachten eerst dat onze voorkeur uitging naar een familiewoning”, zo vertelt Satish. “Totdat we alle voordelen van een herenhuis op een rij gingen zetten. Het grootste voordeel is de grootte van de woning en dakterras.”

 

Ideale werkkamer

Gaiteri is zelfstandig ondernemer. Zij leent zichzelf uit als hoofdverpleegkundige bij zorginstellingen in Den Haag. “De werkkamer op de begane grond is ideaal. Ik kan nu werk en privé goed gescheiden gaan houden. Als er eventueel zakelijke contacten langskomen, hoeven ze niet door de woning.”

Satish werkt in de bancaire sector in Amsterdam. “Ik ga met het openbaar vervoer naar Amsterdam en ben iets minder dan een uur onderweg. Ook werk ik regelmatig thuis. Ik kan heerlijk in de werkkamer werken. Ik kijk nu al uit naar het voorjaar en de zomer. Dan kunnen we de openslaande tuindeuren openzetten. Het lijkt mij een heerlijke plek om te werken!”

Ervaringen