Afbeelding Over ABB

Dit is ABB Bouwgroep

Daadkrachtig in bouwen!

Als projectontwikkelaar met 60 jaar succesvolle ervaring, kunnen we wel zeggen dat ontwikkelen en bouwen in ons DNA zit. Als familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een grote speler in de woningbouw, altijd met behoud van de korte lijntjes richting onze relaties en kopers. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We ontwikkelen projecten die toegevoegde waarde hebben voor steden en bewoners. Dit doen we in opdracht én op eigen risico. Dit is ABB:

De historie van ABB

Aanpakkers

Al onze projecten pakken we met beide handen aan. Als projectontwikkelaar en bouwer kunnen we het gehele traject van ontwikkeling tot bouw op ons nemen. Zo nemen we de zorgen van de opdrachtgever uit handen. Of het nu gaat om complete gebiedsontwikkelingen, complexe transformaties of het bouwen van maatschappelijk vastgoed; we hebben de kennis in huis. En zo niet, dan schakelen we ons netwerk in om ons deskundig te adviseren. Ligt er een goed doordacht plan, dan gaan we direct aan de slag en stoppen we niet tot het project tot in de puntjes is uitgewerkt.

Ondernemend

Bij ABB gaan we uitdagingen niet uit de weg. We denken graag mee met onze opdrachtgevers en zijn hierin creatief en innovatief. We denken op alle vlakken mee en komen met gepaste, soms verrassende oplossingen. Voor eigen rekening en risico durven we ook kansen te pakken en ontwikkelen en bouwen we regelmatig op eigen initiatief. In alle gevallen verliezen we de wensen van de eindgebruiker nooit uit het oog. Zoals je ziet bij onze projecten mogen de resultaten er zijn. 

Echt

Wat we zeggen, dat doen we ook. Zo ontwikkelen en bouwen we al jaren hoogwaardige projecten. Daarbij zijn we zelf continue in ontwikkeling. We spelen in op de markt met het ontwikkelen van betaalbare woningen en maken grote stappen op het gebied van duurzaamheid. In beide gevallen laten we ons niet leiden door de grillen van de tijd. We maken weloverwogen beslissingen, waarin een minimale belasting op de natuur én de vertrouwde kwaliteit van ABB voorop staat.  

Samen

Gestart als familiebedrijf, zijn we in 60 jaar uitgegroeid tot een grote speler in de woningbouw. Toch voelt ABB nog steeds als een grote familie. We houden de banden warm en de lijntjes kort. Zowel intern als extern. We geloven in de waarde van duurzame relaties en een persoonlijke benadering. Ook richting onze klanten. Onze afdeling Service & Onderhoud staat iedere werkdag klaar voor onze kopers om vragen en meldingen over de nieuwbouwwoning te behandelen. De feedback die we krijgen, gebruiken we om ons als projectontwikkelaar en bouwer verder te ontwikkelen.  

Werken bij ABB

ABB is al circa 60 jaar toonaangevend in ontwikkelen en bouwen. Daarin zijn we ondernemend. We ontwikkelen en bouwen bijzondere projecten. In opdracht én op eigen risico.

Uitgelichte vacatures

Projectcoördinator

32 tot 40 uur uur | Sliedrecht

Ontwikkeling
Uitvoering
Afbeelding Werken bij ABB