Afbeelding Transformeren & Renoveren

Transformeren & Renoveren

Een leegstaand kantoorpand is voor velen een doorn in het oog, maar wij zien mogelijkheden. Een blanco canvas, wachtend op een nieuwe bestemming. Door de kale kantoren heen zien wij moderne lofts, de dorre binnentuin wordt een fijne leefomgeving. Met onze renovaties en complete transformaties creëren we meerwaarde. Meerwaarde voor de locatie, stad en de toekomstige bewoners of ondernemers.

Door leegstaande (kantoor)panden nieuw leven in te blazen, creëren we woonruimte in steden waar de grond schaars is. Duurzaam, effectief en snel.

 

Creatief en daadkrachtig

Met een van de grootste transformaties in Nederland op onze naam, hebben we bewezen dat geen uitdaging ons te groot is. We durven risico’s te nemen zijn creatief in de herontwikkeling en daadkrachtig in de uitwerking. Dankzij onze interne mogelijkheid om snel te schakelen tussen ontwikkeling en bouw, kunnen we een vloeiend proces garanderen.

Van kantoor naar wonen

De transformatie van kantoorgebouw De Admiraliteit in Rotterdam is een van de grootste transformaties in Nederland. Een gedurfd project, want bij aankoop van het pand was de mogelijkheid tot herbestemming nog niet zeker.

We namen het risico en zijn trots op het resultaat. Het complex bestaat uit 3 torens met 14 bouwlagen en is getransformeerd naar de bestemming wonen en winkelen. Binnen de bestaande contouren van het gebouw zijn 587 appartementen gerealiseerd met een oppervlakte van circa 20 tot 55 m2 voor

studenten en Young Professionals. Verder zijn er parkeerplaatsen voor auto’s, fietsparkeerplaatsen en bergingen gerealiseerd. In de plint is ruimte gemaakt voor diverse ondersteunende faciliteiten.

Renoveren

Ook renovaties pakken we groots aan, met oog voor de kleinste details. We zien de historische waarde van bestaande bouw en zullen deze waar mogelijk behouden en herstellen. Met ruime ervaring in het herstellen van rijksmonumenten, is monumentaal vastgoed bij ons in goede handen.