Afbeelding “We hebben ABB leren kennen als een betrouwbare ontwikkelaar die risico’s durft te nemen en denkt in oplossingen”

“We hebben ABB leren kennen als een betrouwbare ontwikkelaar die risico’s durft te nemen en denkt in oplossingen”

Met Ackershof realiseerde ABB een grootschalige centrumlocatie op een knooppunt van functies in Pijnacker. Parkeren, wonen, winkelen en infrastructurele oplossingen kregen vorm in nauwe samenwerking met belanghebbenden en de gemeente. Een project waar samenwerking en persoonlijk contact mede het succes bepaalden. Peter van Haagen, wethouder met portefeuille Financiën & Grondzaken, Economie, Wonen en Sport in de gemeente Pijnacker, vertelt over deze ontwikkeling en de samenwerking:

“Deze plek heeft een lange historie. Het is nu af en we zijn er heel blij mee! Het biedt een gevarieerd aanbod van winkels – zowel lokaal als regionaal – mooie appartementen en een prachtig Raadhuisplein wat echt een ontmoetingsplein geworden is. De nauwe samenwerking met ABB was erg prettig.

 

Betrouwbaar met lef

“We hebben ABB leren kennen als een betrouwbare ontwikkelaar die risico’s durft te nemen en denkt in oplossingen, waardoor we in crisistijd toch met de verkoop en realisatie gestart zijn. Daarnaast is het een hele nette bouwer, waarbij alle mensen waar wij mee gewerkt hebben een hoog kwaliteitsniveau nastreven. En dat zie je terug! Ackershof is een aanwinst voor het centrum en ABB heeft daar een heel grote bijdrage aan geleverd.”

 

Ervaringen