Menu

Werken bij ABB?
Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Bouw:

Junior werkvoorbereider / trainee (40 u. p/w)
Werkvoorbereider (40 u. p/w)
Zelfstandig uitvoerder (40 u. p/w)
Junior calculator (40 u. p/w)
Projectcoördinator (40 u. p/w)

Ontwikkeling:

Conceptontwikkelaar (40 u. p/w)
Projectmanager / Ontwikkelingsmanager (40 u. p/w)
Projectmanager civiele techniek (40 u. p/w)

Staf:

Administratief medewerker (40 u. p/w)

Goed om te weten... Wij verhuizen in 2022 naar een schitterend nieuw kantoorpand langs de A15, vlakbij het treinstation. Niet alleen een waanzinnig pand, maar ook op een ideale locatie!

''We zijn op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.''

ABB'ers over werken bij ABB

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB!

Lees hier de verhalen van mensen die bij ABB werken. En ontdek hoe zij het werken bij ABB ervaren: Wat hun functie precies inhoudt en wat zij van ABB vinden.

Collega’s over werken bij ABB

''Lees hier de verhalen van je toekomstige collega's!''

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten voor de wereld om ons heen. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen.

Ervaring en lef

We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. En om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

 

Anderen over ABB Onze projecten Onze expertises

''ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak!''

Een inspirerende, fijne werksfeer én bijzondere projecten

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, het voelt als klein. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Over ABB Bouwgroep

Spraakmakende projecten

Woningen, renovatieprojecten en grootschalige transformaties. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we bijzondere projecten. Een kleine greep uit de volle breedte.

Onze projecten

''Van conceptwoningen tot indrukwekkende transformaties.!''

Privacy

Jouw privacy is belangrijk. ABB zal daarom jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Meer over privacy

''We kijken uit naar jouw solliciatie.''