Afbeelding Bouwen

Bouwen

Bouwen. Dat is waar we warm van worden. Een kaal terrein vanaf de grond af opbouwen. Een huis van fundering tot dak vormgeven. Een plan tot in de puntjes uitwerken en een thuis creëren voor onze kopers. Of het nu gaat om een grootschalige transformatie of het opbouwen van een compleet gebied; hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster we worden!

Van planning en calculatie tot uitvoering, voor het hele bouwproces hebben we onze eigen experts in huis. Zo bouwen we samen aan woonwijken/gebieden, commercieel en maatschappelijk vastgoed en draaien we onze hand niet om voor complexe transformaties.

Omdat we ontwikkelen én bouwen, zijn onze processen naadloos op elkaar aangesloten. Zo kunnen we onze beloftes nakomen en samen met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners vastgoed realiseren waar de eindgebruiker snel en met plezier kan gaan wonen of werken.

 

Oog voor de eindgebruiker

ABB staat voor een aanpak met oog voor de eindgebruiker. Het liefst betrekken we de consument al in de ontwerpfase. We denken na over elk detail en bieden talloze keuzemogelijkheden. Zónder dat het ten koste gaat van de korte doorlooptijden of het budget.