Afbeelding “Wij hebben alle disciplines in huis, dát is onze kracht”

“Wij hebben alle disciplines in huis, dát is onze kracht”

Hoe is het om te werken bij ABB? Dat kunnen onze ABB’ers natuurlijk het beste vertellen. Junior Projectmanager Estelle werkt inmiddels 2,5 jaar bij ons en voelde zich hier vanaf het eerste moment “als een vis in het water”. Waarom dat is, vertelt ze hieronder:

“Na mijn studie Vastgoed en Makelaardij ging ik aan de slag bij een kleine projectontwikkelaar, maar ik wilde meer. Ik was op zoek naar meer uitdaging, meer diversiteit in projecten en meer collega’s om mee samen te werken. Dat heb ik allemaal gevonden bij ABB!”

 

Veel variatie

“Ik ben nu zo’n 2,5 jaar werkzaam bij ABB op de afdeling Ontwikkeling als Junior Projectmanager. Als projectmanager ben je vanaf initiatieffase tot en met oplevering verantwoordelijk voor de haalbaarheid van jouw project(en). In samenwerking met externe partijen zoals gemeenten, architecten en adviseurs zorg je ervoor dat het plan binnen de planning positief wordt uitgevoerd. De variatie aan werkzaamheden vind ik erg leuk aan mijn functie.”

“De dagen lijken nooit op elkaar. Zo heb ik op één dag een afspraak bij de gemeente met het planteam, zoek ik samen met de architect stenen uit bij de stenenleverancier en bereid ik verkoopstukken voor samen met de verkoopmanager in het team. De projectteams van onze afdeling bestaan altijd uit: Een verkoopmanager, een projectontwikkelaar en een projectmanager. Ieder heeft zijn of haar eigen visie en kwaliteiten, waardoor het mooiste resultaat wordt behaald!”

 

Je eerste ‘kindje’

“Het leukste project tot nu toe is voor mij Ostadehof in Rozenburg. Dit is het eerste project bij ABB waarbij ik vanaf het begin betrokken ben geweest. Dat voelt dan toch een beetje als je kindje. Kort geleden zijn we in verkoop gegaan. Het is geweldig om te zien dat de opzet van het plan en het ontwerp van de woningen door de potentiële kopers heel positief is ontvangen!”

 

Een grote familie

“ABB voelt als een grote familie. Vanaf het eerste moment voel ik mij hier als een vis in het water. Iedereen binnen ABB  – het maakt niet uit welke afdeling en welke functie- is bereid elkaar te helpen. Ook buiten werk ondernemen we leuke dingen met elkaar. Ik ben ruim een jaar bestuurslid van de personeelsvereniging waarmee we meerdere keren per jaar leuke evenementen en uitjes organiseren.”

Kernwaarden

Aanpakkers

Echt

Ondernemend

Samen

“Onze kernwaarden staan voor mij voor:

Aanpakkers: Voor ABB’ers is alles mogelijk. Wij denken graag in oplossingen, niet in problemen.

Echt: Met elkaar ontzorgen we de kopers in iedere fase.

Ondernemend: ABB’ers kijken net een stapje verder. We evalueren met elkaar en kijken hoe het de volgende keer nóg beter kan.

Samen: De kracht van ABB is dat wij alle disciplines in huis hebben. Met elkaar streven we goed eindproduct voor de koper!”

Ervaringen