Menu

Wonen in de regio Rotterdam

Hierboven heeft u ons aanbod van de huizen in Rotterdam en haar directe omgeving kunnen bekijken. Op zoek naar een nieuwe woning in Rotterdam of de omgeving van Rotterdam? Denk aan Spijkenisse, Vlaardingen, Maassluis, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, etc. Hier bekijkt u ons aanbod aan rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen, herenhuizen, appartementen en kavels. ABB helpt u namelijk graag bij het vinden van een fijne, veilige woonomgeving in de regio Rotterdam. Een thuis waar je jezelf kan zijn.

Deze pagina bevat ook veel nieuwbouwprojecten in de directe omgeving van de Maasstad. Want de omgeving van Rotterdam kent ook heel veel leuke dorpen en steden waar het heerlijk wonen is. Met Rotterdam naast de deur kun je daarheen zo vaak en wanneer je maar wilt. Dat thuis kan dus op veel plekken zijn.

Denk bijvoorbeeld eens aan Pijnacker. Bijna grenzend aan Rotterdam. Met een eigen randstadrail waarmee je binnen enkele minuten in Rotterdam zelf bent.

En het dorp Maassluis kent de voordelen van het wonen in een pitoresk dorp, maar vanaf hier sta je ook zo in de grote stad Rotterdam.

Laat je eens verrassen door de mooie omliggende plekken en hun verrassende kwaliteiten. En dat hoeft niet te betekenen dat je niet alsnog kunt genieten van Rotterdam. Want alle nieuwbouwprojecten op deze pagina zijn gelegen in de nabije omgeving van Rotterdam.

Deze pagina wordt voortdurend bijgehouden en het aanbod kan dus per bezoek verschillen. Kom daarom regelmatig terug.
Neem ook eens een kijkje bij het complete woningaanbod van ABB:

Complete woningaanbod ABB

''Meer over wonen in Rotterdam en omgeving''

Geen mens is gelijk en geen huis hetzelfde

Geen mens is gelijk en geen huis hetzelfde. Vandaar dat we bij ABB bewust kiezen voor duurzame woningen met een eigen gezicht. De mogelijkheden voor het personaliseren van onze woningen zijn eindeloos.

''Volop keuzes!''