Menu

Wonen in de regio Drechtsteden

Op zoek naar een nieuwe woning in de Drechtsteden of haar directe omgeving? Bekijk hier ons aanbod rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen, herenhuizen, appartementen en kavels in de regio.

Op deze pagina is het actuele en complete woningaanbod van ABB Bouwgroep te vinden in de Drechtsteden, waartoe Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam behoren. Maar ook het woonaanbod dat wij in portefeuille hebben in de directe omgeving van deze plaatsen. Ons aanbod veranderd regelmatig en dus ook de projecten op deze pagina. Kom daarom regelmatig langs om de beschikbare projecten in de gaten te houden.

Water is kenmerkend én verbindend in de steden en dorpen in de Drechsteden. De rivieren Beneden-Merwede, De Noord en De Oude Maas komen in het hart van de regio samen. De Drechtsteden vormen, na Rotterdam en Amsterdam, het derde maritieme knooppunt van Nederland. Het is hier heerlijk én centraal wonen. De regio zelf heeft vele voorzieningen en de grote steden van Nederland zijn goed bereikbaar.

Onderstaand ons actuele woningaanbod in de Drechtsteden.

Zit hier op dit moment niet het project tussen dat u zoekt? Kijk ook eens naar ons totale woningaanbod.

Complete woningaanbod ABB

''Het is geweldig wonen in de Drechtsteden en haar directe omgeving.''