Afbeelding Nieuwbouw zorgcomplexen

Nieuwbouw zorgcomplexen

Een fijne en veilige leefomgeving die van alle gemakken is voorzien. Met dat uitgangspunt bouwen wij woningen. Regulier en voor de zorg. We zijn gespecialiseerd in de verbouw én nieuwbouw van zorgcomplexen die aan de laatste eisen voldoen. We denken het gehele proces met onze opdrachtgevers mee en ontzorgen waar mogelijk.

De eisen die aan gebouwen met een maatschappelijke functie worden gesteld veranderen. Flexibiliteit in de nieuwbouw en verbouw van zorgcomplexen is eerder noodzakelijk dan gewenst. Zowel qua functie als in het bouwproces. We hebben de kennis en ervaring in huis om vastgoed te realiseren dat voldoet aan alle eisen en wensen van onze opdrachtgevers én eindgebruikers.

 

Duurzame zorgcomplexen

Nóg meer dan in reguliere wooncomplexen, staat veiligheid en comfort in nieuwbouw zorgcomplexen centraal. We denken in iedere fase mee met onze opdrachtgevers en realiseren samen flexibele en duurzame oplossingen.

We denken in iedere fase mee met onze opdrachtgevers en realiseren samen flexibele en duurzame oplossingen

Zorgcomplex IJsselstein

In de Utrechtse stad IJsselstein hebben we in 2023 een zorgcomplex opgeleverd voor Claris Zorgvilla’s. Er zijn 26 appartementen gerealiseerd over twee woonlagen. Ons team van ABB Op Maat heeft het werk vol precisie en vakmanschap uitgevoerd. Iets wat op is gevallen bij de ontwikkelaar en belegger. ABB’er Adrie Schrijver was als projectleider betrokken bij de realisatie van dit mooie nieuwbouw zorgcomplex: “Bij ons ligt de standaard hoog omdat we het gewend zijn om onder andere voor particulieren te bouwen. We zijn hetzelfde te werk gegaan als bij een luxe bungalow of villa. We luisteren naar de klant en kunnen met ons bouwteam veel bereiken.”

Verhalen over maatschappelijk vastgoed

Ervaring

“Het contact was toegankelijk en ook heel recht door zee. Dat was heel fijn”

Marijne Liese-Happel

locatiemanager Amsterdam e.o. bij Philadelphia