Afbeelding Ontwikkelen

Ontwikkelen

ABB is een projectontwikkelaar van formaat. Van woningbouw en maatschappelijk vastgoed tot transformaties en complete gebiedsontwikkelingen. We ontwikkelen toekomstgerichte projecten waarbij de wensen van de opdrachtgever en het comfort van de eindgebruiker centraal staan.

We ontwikkelen vastgoed op een flexibele en duurzame wijze. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we kwalitatief hoogstaande projecten, waarin aan alles is gedacht. Zo’n proces begint al bij de planvorming en eerste schetsen en gaat door tot en met de verkoop en de nazorg. Een warm thuis voor onze kopers, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

 

Op eigen risico

We ontwikkelen niet alleen in opdracht, maar ook voor eigen rekening en op eigen risico. Gebaseerd op 60-jarig ervaring, kennis en kunde nemen we deze risico’s op een verantwoorde manier. Die verantwoordelijkheid durven we te nemen. In het gehele traject.

Een warm thuis voor onze kopers, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Duurzame ontwikkeling

We begrijpen dat bouwen niet slechts gaat om het neerzetten van structuren, maar om het vormgeven van leefomgevingen en gemeenschappen. Al in de eerste fase van het ontwikkelproces is onze visie gericht op het creëren van plaatsen waar mensen graag willen zijn, op het realiseren van woongeluk voor nu en de toekomst. Daarom geloven we in duurzame ontwikkeling. We streven ernaar om projecten te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook rekening houden met toekomstige generaties.

Ieder project uniek

Ieder gebied en iedere locatie vraagt om een unieke aanpak. Daarom leveren we maatwerkoplossingen. We luisteren naar de behoeften en doelstellingen van elke klant en ontwikkelen projecten die perfect passen bij hun visie. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling, is voor ons team niets te gek. Omdat veel van onze projectontwikkelingen worden uitgevoerd door ons eigen bouwbedrijf, werken we met korte lijntjes en kunnen de unieke wensen een op een worden overgebracht. Zo zorgen we voor een goed geolied proces, van begin tot eind.