Highlights 2019

20 februari 2020
Afbeelding Highlights 2019

Datum: 20-02-2020

We ontwikkelen en bouwen bijzondere projecten. In opdracht én op eigen risico. Zo ook in 2019. We hebben dit jaar aan ruim 1.000 woningen gewerkt. Er zijn vele prachtige projecten verkocht en opgeleverd. Maar er zijn ook mooie en interessante nieuwe projecten ontwikkeld en we zijn bovendien de verkoop gestart van aantrekkelijke woningen. 

Projecten in 2019
ABB ontwikkelde, verkocht, bouwde en leverde op in 2019. We werken aan vele projecten. Projecten in eigen beheer, projecten die we alleen ontwikkelden, projecten die we alleen bouwden en projecten waarbij we het gehele traject voor ons rekening namen. Transformatieprojecten, conceptwoningen, binnenstedelijke projecten, grootschalige gebiedsontwikkelingen, renovaties. Het kwam allemaal voorbij.

Een greep uit de projecten die we dit jaar hebben opgeleverd. Transformatieproject het Van Vollenhovenkwartier in Rotterdam, deelfases binnen gebiedsontwikkeling Ackerswoude in Pijnacker, maatschappelijk project De Luifel in Amsterdam, gebiedsontwikkeling De Kreek in Den Hoorn (de eerste Citaslow van Nederland!), maatschappelijk project Borneostraat in Almere,  appartementencomplex Grotenhuyshof in Purmerend, binnenstedelijk project Wilgentuinen in Rozenburg en ga zo maar door.

Projecten die in verkoop zijn gegaan of waarmee we zijn gestart zijn met ontwikkelen en/of bouwen zijn onder andere Haags Buiten in Den Haag, Stella Nova in Spijkenisse, Verreweg Nieuw Hollands Huis in Maassluis,  Puur! in Maassluis, ‘s-Gravendeel West, nieuwe fases van Ackerswoude in Pijnacker, Residentie Parkzicht in Wassenaar, Raadhuisplein in Pijnacker, Centrumplan Berkel in Berkel, Parkoever in Hendrik-Ido-Ambacht, Amstelwijck Park in Dordrecht, Maasbroekse Blokken in Boxmeer, vervolgfases van Nieuw Koningsduin in Bakkum, Wernink terrein in Leiden, Hervensebaan in Den Bosch, Huis te Velde in Maasland, en zo nog vele andere mooie projecten.

Maar vergeet ook onze afdeling ABB Op Maat niet. Deze afdeling heeft ook zeker niet stil gezeten. Zij waren druk met het bouwen van particuliere nieuwbouwwoningen op maat, het bouwen van bedrijfspanden, renovaties, restauraties en grote verbouwingen.

Nieuwsgierig naar al onze projecten?
Via onderstaande button ‘ABB projecten’ komt u bij ons referentiebestand uit en met de button ‘Actueel aanbod’ komt u uit bij de projecten die op dit moment in verkoop zijn.

ABB projecten     Actueel aanbodAfbeelding Highlights 2019

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop