Menu

Haags Buiten, Den Haag

Aan de zuidzijde van Den Haag tegen Wateringen aan, wordt een prachtig woongebied gecreëerd: Haags Buiten. Hier genieten de toekomstig bewoners straks van een bijzondere woonomgeving, die met recht “het beste van twee werelden” genoemd mag worden. Immers een groene en waterrijke omgeving, op korte afstand van het centrum van Den Haag, schept een woonomgeving die van alles het beste biedt.

In het gebied komen in totaal circa 300 woningen. Het project bestaat uit een bijzonder gevarieerd aanbod, met twee-onder-een-kapwoningen, diverse type rijwoningen en verschillende appartementen, zowel in het koop- als in het huursegment. Kampman Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen en Vollmer en Partners is de landschapsarchitect voor de inrichting van het groen in het gebied.

Website Haags Buiten

  • Locatie Den Haag
  • Omvang Circa 300 woningen
  • Status Opgeleverd, in aanbouw
  • Opdrachtgever ABB Ontwikkeling B.V.
  • Expertise Bouwen, Ontwikkelen, Conceptwoning

Groen, waterrijk en duurzaam woongebied in de Randstad

Haags Buiten is een aantrekkelijke woonomgeving. Het project is gelegen tussen de Erasmusweg en het Wateringseveld in Den Haag. Een zeer gunstige locatie. Bovendien nabij vele voorzieningen. Het project heeft een grote variatie in woningtypen. Zowel koop als huur. Alle grondgebonden woningen beschikken over een zongerichte ruime tuin. Ondanks de stedelijke ligging wonen de kopers van een woning in Haags Buiten in een groene en waterrijke omgeving.

''Het project heeft een grote variatie in woningtypen.''

Over Haags Buiten

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers, kopers en partners de samenwerking met ons ervaren.

Gijs Slagmolen van de gemeente Den Haag over Haags Buiten

Lees hier het verhaal.

Marloes en Dick over Haags Buiten

Lees hier het verhaal.

Satish en Gaiteri over Haags Buiten

Lees hier het verhaal.

Heembeton over Haags Buiten

Lees hier het verhaal.