Menu

Centrumplan Berkel Centrum West, Berkel en Rodenrijs

ABB en Waaijer Projectrealisatie ontwikkelen het centrumplan Berkel Centrum West. Door de realisatie van Berkel Centrum West wordt het centrum van Berkel en Rodenrijs verder ontwikkeld als hoofdwinkelcentrum van gemeente Lansingerland.

Het plan bestaat uit de realisatie van een supermarkt, winkels, horeca en parkeergelegenheid. Ook worden circa 170 appartementen in diverse prijsklassen gebouwd, waarvan een fors aandeel bestemd is voor starters.

Website Berkel Centrum West

  • Locatie Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland)
  • Omvang 2.500 m2 BVO supermarkt, 3.130 m2 BVO winkels en horeca, 170 huur- en koopappartementen en 360 parkeerplaatsen in een parkeergarage
  • Status In aanbouw
  • Opdrachtgever Gemeente Lansingerland
  • Expertise Transformaties en Renovaties, Bouwen, Ontwikkelen

Verhalen over Berkel Centrum West

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers en partners de samenwerking met ons ervaren.

De gemeente, Waaijer en ABB over Berkel Centrum West

Lees hier het verhaal.

Fikse groei

De komende 10 jaar zal naar verwachting de gemeente met ongeveer 8.000 inwoners groeien tot 68.000 inwoners. Het is belangrijk om het voorzieningenniveau hierop af te stemmen. Na de herontwikkeling aan de oostzijde van het centrum (Kerksingel), wordt nu het centrumgebied verder versterkt en afgerond door aan de westzijde van het centrum (Westersingel) een uitbreiding te laten plaatsvinden.

Berkel Centrum West wordt een aangenaam en levendig verblijfsgebied door de combinatie van winkels en wonen, horeca en leisure, pleinen en terrassen aan het water

“De komende 10 jaar zal naar verwachting de gemeente met ongeveer 8.000 inwoners groeien tot 68.000 inwoners.”