Menu

Parkoever, Hendrik-Ido-Ambacht

Aan de rand van de Drechtsteden aan de rivier De Noord komt nieuwbouwproject Parkoever. Een plek met een rijke historie en een industrieel karakter, die in een nieuw jasje wordt gestoken. Bewoners wonen hier ontspannend aan het water. De unieke ligging verbindt onder andere de binnenstad van Rotterdam én Dordrecht door middel van de waterbus/watertaxi. Een prachtige waterrijke woonomgeving met de vele voorzieningen binnen handbereik.

De ontwikkeling is gericht op een bijzonder gevarieerd (koop)aanbod van circa 120 woningen. Zo worden er vrijstaande villa’s, luxe twee-onder-een-kapwoningen, diverse type rijwoningen en verschillende appartementen ontwikkeld.

Website Parkoever

Ontwikkeling en realisatie

Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep uit Sliedrecht heeft een samenwerking gesloten met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en grondeigenaar Stolk om het gebied te ontwikkelen en realiseren. ABB, speler op de woningmarkt met meer dan 50 jaar ervaring, zal de komende periode in samenwerking met de betrokken partijen de plannen voor het eerste deelgebied verder uitwerken.

“Samenwerking met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en grondeigenaar Stolk.”