Menu

Wij zijn op zoek naar een:

Werkvoorbereider

40 uur per week

 

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen. We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

“Wanneer je bij ABB komt werken als werkvoorbereider kom je terecht in een leuk, jong team met uitdagende projecten en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met de andere werkvoorbereiders en de projectleiders zorg je voor een optimale voorbereiding van onze grote en middelgrote woningbouwprojecten. Concreet: je maakt adequate werkplanningen, draagt technische oplossingen aan, je beheert en coördineert het tekenwerk en je begeleidt junior werkvoorbereiders.”

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Je zorgt voor een optimale voorbereiding van onze grote en middelgrote woningbouwprojecten.''

Over de functie

Wanneer je bij ABB komt werken als werkvoorbereider kom je terecht in een leuk, jong team met uitdagende projecten en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met de andere werkvoorbereiders en de projectleiders zorg je voor een optimale voorbereiding van onze grote en middelgrote woningbouwprojecten. Concreet: je maakt adequate werkplanningen, draagt technische oplossingen aan, je beheert en coördineert het tekenwerk en je begeleidt junior werkvoorbereiders. Regelmatig heb je overleg met de (externe) opdrachtgever, de uitvoerder en de afdeling inkoop. En tijdens de realisatiefase ben je regelmatig op de bouwplaats te vinden.

Jouw profiel

Je heb de MBO of HBO opleiding Bouwkunde afgerond

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Je bent een echte teamspeler die van aanpakken weet

Je gaat nauwkeurig te werk en denkt in oplossingen

Je weet het overzicht te bewaren en hebt een klantgerichte instelling

''Wie wij zoeken?''

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Collega’s over werken bij ABB

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''

ABB'ers over werken bij ABB

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB! Bekijk hier hun verhalen. En ontdek hoe de collega’s het werken bij ABB ervaren.

Sven, werkvoorbereider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Peter, projectleider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Johan, manager Op Maat, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Marja, kopersbegeleider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.