Afbeelding Conceptwoning

Conceptwoning

Met onze doorontwikkelde conceptwoning laten we woonwensen uitkomen! Met dit concept als basis bouwen we nieuwbouwwoningen die aansluiten bij ieders wensen, budget en kwaliteitseisen. ABB's conceptwoning staat garant voor flexibiliteit én een snel bouwproces.

Onze conceptwoningen zijn breed inzetbaar en toepasbaar voor vrijwel iedere locatie. Vanuit een solide basis verrassen we opdrachtgevers en bewoners met talloze mogelijkheden om de woningen geheel naar wens samen te stellen, zowel qua architectuur als woningtype en indeling. Daarin hebben we nagedacht over elk detail, passend bij ieder budget.

Duurzame conceptwoning

Door de gestandaardiseerde prefab methode, optimale inkoop en verwerking van de bouwmaterialen en het vlotte bouwproces hebben we een betaalbaar product neergezet. Een toekomstbestendig product waarin tal van duurzame opties zijn geïntegreerd die naar wens nog verder uitgebreid kunnen worden. Een concept dat staat als een huis, maar dat toch steeds onder constructie is. Ons inhouse-team houdt zich continue bezig met nieuwe ontwikkelingen, het testen en waar kan toepassen hiervan. Op deze manier werken we voortdurend aan het verfijnen en verbeteren van onze conceptwoning, zodat we onze klanten steeds de meest geavanceerde en duurzame woongelegenheden kunnen bieden.