Menu

Duurzaam in ontwikkelen en bouwen

Mensen zijn zich steeds bewuster van het milieu. Bovendien worden er met oog op de toekomst steeds hogere eisen gesteld. Vanuit onze visie op duurzaamheid ontwikkelen en bouwen we duurzame woningen. Want bij ABB vinden we het belangrijk om rekening te houden met de wereld om ons heen.

''Ervaring met duurzame oplossingen en energieneutrale woningen.''

Duurzame keuzes en energieneutrale woningen

We ontwikkelen en bouwen duurzaam vastgoed. Van alle gemakken voorzien, kwalitatief hoogstaand en indien gewenst zelfs energieneutraal. We maken duurzame keuzes in zowel onze concepten als in het gebruik van installaties en materialen. En ook als het gaat om productie, grondstoffen en transport houden we rekening met het milieu.

We hanteren bovendien maatregelen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van opdrachtgevers en eindgebruikers. Zo hebben we ervaring in het ontwikkelen en bouwen van energieneutrale woningen die zijn voorzien van duurzame installaties, zoals warmtepompen, zonnepanelen en warmte-koudeopslag.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn bovendien verweven in de gehele bedrijfsvoering van ABB. We zijn betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en brengen onze visie over op anderen. Zo zetten we ons samen in voor een duurzamere wereld.

Verhalen

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons ervaren.

Projectmanager Ferry over duurzaamheid binnen ABB

Lees hier het verhaal.

Samenwerking tussen Helwig en ABB

Lees hier het verhaal.