Menu

Wonen in de regio Den Haag

Op zoek naar een nieuwe woning in Den Haag of de omgeving van de Haaglanden? Bekijk hier ons aanbod rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen, herenhuizen, appartementen en kavels in de regio van Den Haag.

Op deze pagina is ons actuele complete woningaanbod te vinden van Den Haag en haar omgeving. ABB is voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen, daarom veranderd ons woningaanbod voortdurend. We raden u daarom aan om deze pagina regelmatig te bekijken. Het aanbod kan volgende maand zomaar anders zijn. En wie weet, zit net dan uw droomwoning er tussen!

Deze pagina bevat niet alleen projecten uit de enige grote stad in Nederland aan zee, maar ook projecten uit de omliggende dorpen en steden. In Pijnacker of Den Hoorn bijvoorbeeld bent u binnen no-time in Den Haag, maar ook nog eens in Rotterdam. U woont dan tussen twee mooie grote steden in. En u heeft ook nog eens de voordelen van het dorpse karakter van uw eigen woonomgeving.

Onderstaand ons actuele woningaanbod van de regio Den Haag. Maar vergeet ook ons complete woningaanbod niet te bekijken.

Complete woningaanbod ABB

''Bekijk hier ons aanbod aan woningen in Den Haag en haar omgeving.''

Filter op

Wonen in de Haaglanden

Op zoek naar een nieuwe woning in Den Haag of de omgeving van de Haaglanden? Hierboven heeft u ons aanbod aan woningen in de omgeving van Den Haag kunnen bekijken. Want wie wil nou niet wonen in de omgeving van Den Haag met haar strand van Kijkduin of Scheveningen zeer nabij.

Den Haag, internationale stad van vrede en recht… een titel die de gemeente met trots draagt! Een stad met een rijke geschiedenis die alles in huis heeft: gerenommeerde musea, stijlvolle modewinkels, de beste speciaalzaken, fijne hotspots voor goede koffie en befaamde restaurants voor een heerlijke culinaire ontdekkingsreis.

Website Wonen in Den Haag

''Meer over wonen in Den Haag en omgeving''

Geen mens is gelijk en geen huis hetzelfde

Geen mens is gelijk en geen huis hetzelfde. Vandaar dat we bij ABB bewust kiezen voor duurzame woningen met een eigen gezicht. De mogelijkheden voor het personaliseren van onze woningen zijn eindeloos.

''Volop keuzes!''