Bouw Land van ’t Hoff in Zwijndrecht van start!

25 april 2024
Afbeelding Bouw Land van ’t Hoff in Zwijndrecht van start!

De bouw van het langverwachte project Land van ’t Hoff in Zwijndrecht is officieel van start! Afgelopen vrijdag zijn de eerste palen de grond in gegaan van de nieuwe buurt waarin 37 nieuwbouwhuizen worden gebouwd door ABB Bouwgroep. Samen met de gemeente Zwijndrecht kijken we uit naar een vlotte bouwperiode en de realisatie van dit mooie hof aan de Lindtsebenedendijk.

 

De gemeente Zwijndrecht is al enige tijd geleden gestart met het bouwrijp maken van het perceel, zoals het aanbrengen en afvoeren van voorbelasting en het plaatsen van beschoeiingen langs de woningen die aan het water komen te liggen.

 

Mooie toevoeging aan Zwijndrecht

Dat Land van ’t Hoff een welkome toevoeging is aan de stad, blijkt wel uit de interesse voor de energiezuinige woningen. Alle woningen zijn verkocht. Jan Dekker, Directeur ABB: “In Land van ’t Hoff komt alles samen. Groen, water, rust en ruimte en dat middenin de Drechtsteden. We feliciteren de kopers met de aankoop van deze veelzijdige woningen en wensen hen veel plezier met alle voorbereidingen.”

 

Veelzijdig concept

De huizen in Land van ’t Hoff zijn een mooi voorbeeld van de veelzijdigheid van ABB’s conceptwoning. Met dit slimme concept kunnen we in vrij korte tijd kwalitatief uitstekende woningen bouwen. Binnen dit concept hebben de kopers ruime keuze uit diverse ruwbouwopties, waardoor ieder huis toch uniek is en aansluit bij ieders wensen. We verwachten de eerste woningen aan het einde van dit jaar/ begin volgend jaar te kunnen opleveren.

 

Afbeelding Bouw Land van ’t Hoff in Zwijndrecht van start!

Meer nieuws

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Op weg naar een duurzame toekomst met de ABBuzz