Afbeelding Vakmanschap & Maatwerk

Vakmanschap & Maatwerk

ABB'ers zijn bouwers met kennis. Of het nu gaat om grootschalige projecten of het meer verfijnde maatwerk; alle projecten pakken we aan met dezelfde precisie en passie.

Ons vakmanschap is te zien in de manier waarop we grootschalige projecten aanpakken; planmatig, gestructureerd en daadkrachtig. Hard werken, zonder het oog voor detail te verliezen. Met diezelfde daadkracht en precisie gaan we te werk bij de opdrachten die we krijgen van particulieren.

 

ABB Op Maat

Binnen ABB hebben we een afdeling die zich bezighoudt met maatwerk: ABB op Maat. Denk aan villabouw, grote verbouwingen, het aanpassen van bedrijfspanden, renovatie en restauratie. ABB Op Maat zorgt voor ondersteuning van de begin- tot de eindfase. Hierbij staan advisering en vakmanschap centraal.

We nemen graag alle zorg uit handen en zijn het liefst zo vroeg mogelijk betrokken bij de plannen. Zo kunnen we onze kennis en ervaring al direct inbrengen en voorkomen we verassingen tijdens de realisatie- en onderhoudsfase van het project. We werken met een vast contactpersoon, communiceren glashelder en hanteren een strakke planning.

Meer weten over deze kracht?
Johan Kant

Johan Kant

Manager ABB Op Maat

Ik ben op zoek naar vakmannen

Opleiden

Om het vakmanschap in stand te houden werken wij actief en continu aan het opleiden van potentiële timmerlieden en metselaars. Maar ook eigen ervaren medewerkers houden de kennis up-to-date door regelmatig bij te scholen. Zo kunnen wij niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst kwaliteit garanderen.

Wil je ook timmerman of metselaar worden? ABB Op Maat is hét bedrijf om het vak te leren. Het opleiden kan zelfs al beginnen met stages tijdens je schooltijd op het VMBO. Daarna tijdens je opleiding van niveau 1 tot en met 4, incidenteel zelfs niveau 5. Voor welk niveau je ook gaat, onze ervaren vakmensen begeleiden je graag.

Voor het opleiden werken wij samen met het opleidingsbedrijf ‘Bouwmensen’ in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Geldermalsen en Bergen op Zoom. Meld je nu aan en wie weet kan je bij ABB aan de slag!