Start bouw Het Kwadraat; mijlpaal in ontwikkeling van BCW

12 december 2023
Afbeelding Start bouw Het Kwadraat; mijlpaal in ontwikkeling van BCW

De bouw van Het Kwadraat, een modern en levendig wooncomplex in het hart van Berkel Centrum West, is gisteren (11 december 2023) officiële van start gegaan. Bij de feestelijke handeling heeft wethouder Simon Fortuyn van de gemeente Lansingerland de symbolische eerste paal geslagen. Hiermee is de realisatie van de laatste fase van deze grote centrumontwikkeling officieel ingeluid. Het centrumplan Berkel Centrum West is pas gereed na realisatie van Het Kwadraat, het Cultuurhuis Casa Cadanza (start bouw eerste kwartaal 2024) en het horecapaviljoen.

Het Kwadraat staat symbool voor een eigentijdse woonervaring in het bruisende centrum van Berkel en Rodenrijs. Het complex biedt een unieke mix van comfortabele appartementen en moderne voorzieningen. De belangstelling voor Het Kwadraat is groot geweest en ruim 70% van de beschikbare appartementen is verkocht. Dit getuigt van de sterke vraag naar hoogwaardige appartementen in dit gebied.

Berkel Centrum West is een samenwerking tussen ABB en Waaijer Projectrealisatie. Samen ontwikkelen en bouwen ze het 19 appartementen tellende complex. “Opnieuw een belangrijke mijlpaal voor de centrumontwikkeling van Berkel en Rodenrijs”, zegt Rob Waaijer van Berkel Centrum West. “Het Kwadraat wordt het prachtige slotstuk van dit grootschalige project. Met haar positie in het bruisende centrum, gecombineerd met het rustgevende uitzicht over de Berkelse Plas, biedt Het Kwadraat een unieke woonbeleving.”

 

Enkele appartementen beschikbaar

Ook wonen dichtbij Rotterdam, met alle voorzieningen letterlijk om de hoek? In een nieuwbouwappartement mét bouwzekerheid? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! De verwachting is dat de appartementen in het tweede kwartaal van 2025 worden opgeleverd. Kijk voor meer informatie op www.berkelcentrumwest.nl of neem contact op met Van Dullink Makelaars via 010 – 511 44 55.

Afbeelding Start bouw Het Kwadraat; mijlpaal in ontwikkeling van BCW

Meer nieuws

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Op weg naar een duurzame toekomst met de ABBuzz