Afbeelding Noordoevers Zwijndrecht

Noordoevers Zwijndrecht

Aan de rand van de Drechtsteden aan de rivier de Noord komt nieuwbouwproject Noordoevers. Een plek met een rijke historie en een industrieel karakter, twee elementen die op een moderne manier worden teruggebracht in het nieuwbouwplan. De unieke ligging verbindt onder andere de binnenstad van Rotterdam én Dordrecht door middel van de waterbus/watertaxi. Een prachtige waterrijke woonomgeving met vele voorzieningen binnen handbereik.

Het gehele plan Noordoevers ligt bij de rivier De Noord, deels in Hendrik-Ido-Ambacht en deels in Zwijndrecht. Er komen ongeveer 1000 woningen. Het nieuwe woongebied wordt de komende jaren in fases ontwikkeld.

Voor dit project hebben we een samenwerking gesloten met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en grondeigenaar Stolk om het gebied te ontwikkelen en realiseren. We zullen de komende periode in samenwerking met de betrokken partijen de plannen voor het eerste deelgebied verder uitwerken.

Locatie

Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht

Betreft

In totaal ca. 1.000 woningen

Voortgang

Fase 1: in ontwikkeling

Projectontwikkeling

ABB Ontwikkeling B.V.

Dit is dé nieuwe plek voor levensgenieters die op zoek zijn naar een nieuwe woning of appartement op een unieke locatie!