Afbeelding Duurzaam bouwbedrijf

ABB: Duurzaam bouwbedrijf met aandacht voor mens en milieu

Als duurzaam bouwbedrijf houden wij rekening met alle aspecten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan voor ons hand in hand. We ontwikkelen zowel projecten voor opdrachtgevers als voor eigen rekening. Van locatie tot duurzame materialen, energie-efficiënte systemen, groene ruimtes en de wensen van de gemeenschap. Overal houden wij rekening mee zodat het beste en meest duurzame resultaat kan ontstaan. Wij werken met respect voor het milieu en de gemeenschap. Interesse in onze projecten? Lees verder of neem contact met ons op.

Over ABB

ABB is al 60 jaar een vertrouwde naam als het gaat om ontwikkelen en bouwen. Als projectontwikkelaar bouwen wij bijzondere projecten van formaat. We houden daarbij de kwaliteit en duurzaamheid in het oog. De behoeften van de opdrachtgever en het comfort van de eindgebruiker zijn voor ons van groot belang. Als duurzaam bouwbedrijf is ABB in deze tijd dé keuze voor het bouwen van je project.

Duurzaam bouwbedrijf

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand bij ABB. Dit begint al bij het ontwerp van het project. Als duurzaam bouwbedrijf houden we rekening met duurzame materialen en energie-efficiënte systemen. Denk daarbij aan LED-verlichting, slimme thermostaten en zonnepanelen. Zo minimaliseren we de ecologische voetafdruk van onze projecten en verlagen we de energiekosten van de toekomstige bewoners. Groene ruimtes en biodiversiteit zijn ook belangrijk in onze projecten. We streven ernaar om groene gebieden te creëren met parken en tuinen. Zo dragen we ook bij aan de gezondheid van lokale ecosystemen.

Duurzame gemeenschappen creëren

Duurzaamheid is niet alleen de verantwoordelijkheid van het bouwbedrijf, maar van de hele gemeenschap. We hechten veel waarde aan transparante communicatie met lokale overheden, bewoners en belangengroepen. We luisteren graag naar de behoeften en zorgen van de gemeenschap en passen onze projecten hierop aan. ABB opereert als duurzaam bouwbedrijf niet alleen in opdracht, maar ook voor eigen rekening. Zo kunnen we ervoor zorgen dat duurzaamheid een belangrijk onderdeel is in elk project. Daarbij houden we rekening met alle aspecten, zelfs de locatie. Deze moet makkelijk bereikbaar zijn met het OV, zodat autogebruik verminderd kan worden. Overal wordt over nagedacht bij ABB!

Meer weten?

Als duurzaam bouwbedrijf focust ABB niet alleen op winst, maar ook op een duurzame toekomst. Kwaliteit en milieubewustzijn gaan hand in hand. Respect voor de gemeenschap en het milieu staan op de eerste plaats. Duurzaamheid is een kernwaarde van ons bedrijf, en dat zie je overal in terug. Samen gaan we voor een duurzamere toekomst. Heb je interesse in onze projecten of wil je een vraag stellen? Neem gerust contact met ons op.

Onze kracht