Afbeelding Hof van Gameren

Hof van Gameren

De nieuwe woonwijk Hof van Gameren is een inspirerende wijk geworden met een breed spectrum aan woningtypen voor verschillende doelgroepen. Naast de bebouwing is er in de wijk voldoende plaats voor parkeren en recreëren.

Wij realiseerden in Hof van Gameren 41 woningen, waaronder twee-onder-een-kapwoningen, semibungalows en rijwoningen. Met een breed scala aan ruwbouwopties zijn de huizen aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de bewoners en is er een gevarieerd beeld ontstaan. 4 van de 31 rijwoningen zijn als middeldure huurwoningen aan een belegger verkocht.

In de woningen is gebruik gemaakt van zogenaamde robuuste maatregelen. Zo zijn de woningen met aandacht voor energie ontworpen, is er sprake van een gunstige daglichttoetreding, worden gevel, vloer en dak op hoog niveau geïsoleerd met materialen die voldoen aan de hoogste standaard en wordt er op de begane grond standaard vloerverwarming toegepast. Het betreffen stuk voor stuk maatregelen met een lange levensduur wat leidt tot grote voordelen in geld, energie en wooncomfort.

Locatie

Gameren

Betreft

8 twee-onder-een-kapwoningen, 2 semibungalows, 31 rijwoningen

Voortgang

Opgeleverd

Projectontwikkeling

ABB Ontwikkeling B.V.