Menu

Capelse Blok, Capelle aan den IJssel

Project Capelse Blok is gerealiseerd op de voormalige schoollocatie van het Comenius College. Van het schoolgebouw zijn stoere appartementen, met balkon, patio of dakterras, gemaakt. Kopers konden er voor kiezen om de appartementen compleet afgewerkt te laten opleveren of om zelf een indeling te kiezen en het appartement naar eigen wens af te werken.

Op het oude schoolplein zijn nieuwbouw eengezinswoningen, met tuin, gerealiseerd. Ook deze woningen konden compleet afgewerkt of casco opgeleverd worden.

Klunder Architecten is de verantwoordelijke architect van het project.

Verhalen over Capelse Blok

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons ervaren.

Andjela Kraljevic, Projectmanager Stadsontwikkeling in de gemeente Capelle aan den IJssel, over Capelse Blok

Lees hier het verhaal.

Diverse afmetingen

De woningen en appartementen zijn aangeboden in diverse afmetingen en met een buitenruimte. Tussen het schoolgebouw en de nieuwbouwwoningen is een levendige gemeenschappelijke binnentuin gerealiseerd. Het overige gebied rondom de woningen en het appartementengebouw is eveneens gemeenschappelijk gebied en behoort dan toe aan de eigenaren van de woningen en de appartementen. In dit gemeenschappelijke gebied, dat alleen voor bewoners is, bevinden zich bovendien 105 parkeerplaatsen.

“Een gemeenschappelijk gebied voor bewoners!”