Menu

Snel, betaalbaar en zeer flexibel

De woningmarkt verandert. Woningen dienen snel, flexibel en betaalbaar te worden gerealiseerd. Met ons doorontwikkelde woningconcept laten we woonwensen uitkomen. En bouwen we nieuwbouwwoningen die aansluiten bij ieders wensen, budget en kwaliteitseisen.

''Onze conceptwoning staat garant voor flexibiliteit én een snel bouwproces.''

Mijlpaal ABB conceptwoning!

ABB Bouwgroep verwelkomde begin 2020 ongeveer de 4000e bewoner van haar conceptwoning. Een mijlpaal! De conceptwoning, met het systeem om doelmatig en hoogwaardig in zeer korte tijd te kunnen bouwen, werd door ABB geïntroduceerd om sneller en kwalitatief hoogwaardiger te kunnen bouwen. Met zowel een tevreden koper als een tevreden opdrachtgever als resultaat.

Bekijk hier de video!  Meer over deze mijlpaal

''Onze conceptwoning staat garant voor flexibiliteit én een snel bouwproces.''

Enkele highlights

Meer dan 4.000

Ruim 500.000 m2

Meer dan 1.000

Bewoners
Metselwerk
Woningen

Circa 8.000

Circa 8.000.000

Circa 35 %

Heipalen
Stenen
CO2-reductie

Enorm veel keuzevrijheid

Onze conceptwoningen zijn breed inzetbaar en toepasbaar voor vrijwel iedere locatie. Vanuit een solide basis verrassen we opdrachtgevers en bewoners met talloze mogelijkheden om de woningen geheel naar wens samen te stellen, zowel qua architectuur als woningtype en indeling. Daarin hebben we nagedacht over elk detail, passend bij ieder budget.

De conceptwoningen van ABB zijn duurzaam, betrouwbaar en snel te realiseren. Woningen op maat, zónder verrassingen achteraf. Daarin nemen we het gehele proces op ons: vanaf de planvorming tot de sleuteloverdracht en nazorg. Daarmee staan we voor een korte ontwikkeltijd en een reductie van de kosten.

Verhalen

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe de partijen met wie wij samenwerken de samenwerking met ons ervaren.

Schieland Borsboom en Frank van Dijk over woningmarkt

Lees hier het verhaal.

De RuwBouw Groep over Nieuw Koningsduin

Lees hier het verhaal.

Gijs Slagmolen van de gemeente Den Haag over Haags Buiten

Lees hier het verhaal.