Afbeelding Projectontwikkelaar vastgoed

ABB Bouwgroep: Projectontwikkelaar in vastgoed

Wij vinden het als projectontwikkelaar fijn om ons op meerdere gebieden te begeven. Deze veelzijdigheid gaat ons nooit vervelen! We doen onder andere werkzaamheden binnen de projectontwikkeling van diverse vastgoed. Benieuwd wat daar precies onder valt? En op welke gebieden we ons begeven? Lees dan snel verder.

Projectontwikkelaar van divers vastgoed

De belangrijkste expertise van ABB Bouwgroep is ontwikkelen en bouwen. Onze projectontwikkelingen zijn altijd projecten van formaat. Dit zijn projecten waarbij de wensen van de opdrachtgever en het comfort van de eindgebruiker centraal staan. We zijn projectontwikkelaar van vastgoed binnen de volgende werkgebieden:

In het bouwproces vinden we details erg belangrijk. We bieden daarom talloze keuzemogelijkheden. Zonder dat dit ten koste gaat van de korte doorlooptijden of het budget! We ontwikkelen en bouwen voor eigen rekening en risico. Hierdoor zijn onze processen naadloos op elkaar aangesloten en kunnen we onze beloftes nakomen. Daarnaast kunnen we zo samen met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners vastgoed realiseren waar de eindgebruiker met veel plezier kan wonen of werken.

 

Wat wij voor u uit handen nemen

De diensten die wij als projectontwikkelaar vastgoed uitvoeren, besparen u veel tijd. Daarnaast zijn we erg deskundig. ABB Bouwgroep heeft al ruim 60 jaar ervaring in bouwen! De diensten die wij voor u uit handen nemen, zijn gericht op:

  • Het opstellen van een realiseerbaar plan met betrekking tot de bouw of verbouwing. Dit plan bevat ook een concreet tijdsbestek.
  • Vergunningaanvraag
  • De bouw van het vastgoed
  • Kwaliteitscontroles na de bouw
  • Ook uw vraagbaak na de oplevering

Waarom ABB Bouwgroep?

Door de meer dan 60 jaar bouwervaring heen hebben we steeds meer geleerd wat ons nu typisch ABB Bouwgroep maakt. Hier valt onder andere Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) onder. Voor ons betekent MVO ondernemen een mooiere samenleving creëren. We werken bij voorkeur met lokale partners en steunen diverse stichtingen.

Ook vinden we duurzaam te werk gaan belangrijk. Dit uit zich in creatieve oplossingen en risico’s maar ook de verantwoordelijkheden daarvan nemen. Het belangrijkste is dat we nooit de wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker uit het oog verliezen. Alleen dan komen er projecten tot stand waar iedereen blij van wordt!

Volgt u ons al op de socials? Interesse in een project in Zuid-Holland of omgeving? U kunt ons altijd bellen of mailen.

Onze kracht