Afbeelding Projectontwikkelaar Zuid-Holland

Projectontwikkelaar in Zuid-Holland: ABB Bouwgroep

Ontwikkelen en bouwen. Dat is de expertise van ABB Bouwgroep. Al 60 jaar lang voeren we deze passie uit. Dit gaat om het ontwikkelen en bouwen van conceptwoningen tot gebiedsontwikkelingen. Of dit nu gaat om renovaties of transformaties, wij pakken dit met beide handen aan. Ontdek in dit artikel meer over ons als projectontwikkelaar in Zuid-Holland.

Expertises als projectontwikkelaar

Als projectontwikkelaar in Zuid-Holland pakken we veel werkzaamheden aan.
Deze werkzaamheden zijn gericht op bouwen en ontwikkelen, ook wel onze expertises.
We bouwen woonwijken, maatschappelijk vastgoed maar doen ook aan transformaties en utiliteitsbouw.

Daarnaast ontwikkelen we projecten van formaat. Hier ziet u een greep uit onze projecten. Dit kan ook gaan over complete gebiedsontwikkelingen. We zijn van alle markten thuis! Het belangrijkste is dat de projecten samen tot één kracht komen, namelijk: we laten een blijvende indruk achter op de samenleving.

 

Hoe gaan wij te werk als projectontwikkelaar Zuid-Holland?

We vinden het belangrijk om stap voor stap te werk te gaan. Als we het over het bouwen of verbouwen van een woning hebben, komt er heel wat bij kijken. Daarom nemen we u graag stap voor stap door het bouwproces van een woning mee. Zo weet u of de werkwijze van projectontwikkelaar ABB Bouwgroep op uw wensen aansluit. Het stappenplan gaat als volgt:

  • Stap 1: We vragen u om de wensen en behoeften voor uzelf uiteen te zetten. Zo kunnen we voorbereid het gesprek aangaan.
  • Stap 2: Tijd voor de kennismaking! We nemen uw wensen en behoeften gezamenlijk door. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden vanuit onze kant en geven we advies. Nader tot elkaar gekomen? Dan kan ABB Bouwgroep aan de slag met een realistisch en helder plan.
  • Stap 3: Uit het plan komt een berekening in een overzichtelijke offerte voort. Hier kunt u de werkzaamheden terugvinden die nodig zijn voor de bouw of verbouwing.
  • Stap 4: Deze stap staat in het teken van de financiering. Hier kunt u het beste terecht bij de financieringsspecialist.
  • Stap 5: We maken het plan nog concreter. Het ontwerp, de ideeën en wensen worden namelijk realiseerbaar gemaakt. In het plan worden de werkzaamheden, tekeningen, materialen en bouwtijd beschreven. Strakkere richtlijnen en dus meer inzicht voor u!
  • Stap 6: Zodra het definitieve plan is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de aanvraag van de vergunningen. Aangezien wij de juiste wegen kennen, nemen wij de zorgen voor u uit handen wat betreft de vergunningen.
  • Stap 7: Voor we definitief met de bouw starten, worden alle afspraken op papier gezet.
  • Stap 8: De bouw gaat van start. Ondanks dat de bal bij ons ligt vinden we contact behouden wel belangrijk. Zo kunnen wij u tussentijds alsnog adviseren en kunt u aangeven wanneer de plannen eventueel wijzigen.
  • Stap 9: De bouw of verbouwing is gerealiseerd. We voeren nog wel een grondige kwaliteitscontrole uit. Zodra alles naar wens is, nodigen we u uit voor het speciale moment: de oplevering!
  • Stap 10: U kunt nu definitief gaan genieten van uw nieuwe of verbouwde huis. U kunt altijd bij ons terecht, ook als u na jaren nog een vraag heeft.

De krachten van ABB Bouwgroep

ABB Bouwgroep heeft al meer dan 50 jaar ervaring in bouwen. Onze instelling is mede daarom: hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster we zijn! Daarnaast zijn er twee krachten die u altijd terug ziet komen in onze werkzaamheden. Dit gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaam te werk gaan.

We zijn betrokken bij diverse initiatieven, onder andere bij Hart voor Haïti. Wij vinden dat een mooiere samenleving bij uzelf begint. Daarom kiezen we voor maatschappelijke samenwerkingen. Daarnaast werken we bij voorkeur met lokale partners.

Gaat u de samenwerking met ABB Bouwgroep aan? Dan kiest u voor een duurzame samenwerking. We zijn namelijk creatief in oplossingen. Ook durven we risico’s en verantwoordelijkheid daarvoor te nemen. Het belangrijkste is dat we nooit de wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker uit het oog verliezen. Alleen dan komen er projecten tot stand waar iedereen blij van wordt!

Volgt u ons al op de socials? Een andere optie om op de hoogte te blijven van de projectontwikkelaar Zuid-Holland is het in de gaten houden van onze ‘nieuws‘ categorie. Interesse in een project in Zuid-Holland of omgeving? U kunt ons altijd bellen of mailen.

Onze kracht