Menu

Ackershof, Pijnacker

Het winkelcentrum Ackershof heeft een grote, overdekte winkelpassage. De overige winkels van het winkelcentrum zijn gevestigd langs de Oost- en Westlaan en het Emmapark, zeer nabij winkelcentrum Ackershof, waardoor er een gezellig winkelgebied bestaat in het centrum van Pijnacker. Naast een supermarkt hebben ook diverse speciaalzaken een plekje in dit unieke project in Pijnacker. Ackershof staat garant voor heerlijk shoppen. Tevens kunnen bezoekers er genieten van een hapje en een drankje in de diverse horeca gelegenheden die Ackershof rijk is.

Ook parkeren is geen probleem. Bezoekers kunnen prima parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum. Er zijn 400 parkeerplaatsen en de eerste 2 uur parkeren is gratis. De parkeergarage sluit om 20.30 uur, behalve op koopavonden (vrijdag): dan kan men terecht tot 21.30 uur. Op zondag is de parkeergarage niet geopend voor winkelend publiek, met uitzondering van de koopzondagen.

Meer weten?

Meer weten over de beschikbare ruimten? Neem contact op met makelaar Colliers.

Colliers makelaars

 

Kijk voor een overzicht van alle winkels van Ackershof op:

Winkelen in Pijnacker

 

Ondernemen in het gezellige hart van Pijnacker

Eigentijds en volop in ontwikkeling, maar met dorpse trekjes. Dat is de charme van Pijnacker. De gemeente ligt midden in de Randstad, tussen de steden Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Delft in. Het is een veelzijdige en dynamische gemeente, maar zonder de drukte van de grote stad.

Pijnacker is geschikt voor ouderen, jongeren, gezinnen, singels, starters en woningbezitters die méér willen. Het dorp heeft een variëteit aan voorzieningen, zoals een compleet gezondheidscentrum, met daarin onder andere huisartsen, apotheken, tandartsen, etc. Tevens zijn er voorzieningen voor kinderopvang. Maar ook scholen, een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, sportzalen, sportscholen en ga zo maar door. Evengoed is er genoeg te doen voor volwassenen en jongeren, denk aan; cafés, restaurants, winkels, etc.

''Een veelzijdige en dynamische gemeente!''

Meer informatie

Wilt u meer weten over uw eigen onderneming in het centrum van Pijnacker? Neem dan contact op met het projectteam van Ackershof. Zij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

ABB Bouwgroep Colliers Makelaars

''De leukste winkels en horeca bij elkaar! Ook die van u?''