Menu

Ondernemen in hartje Nootdorp!

Bent u actief in de dienstverlenende sector of in de detailhandel en op zoek naar geschikte bedrijfs- of winkelruimte? Mercato biedt multifunctioneel inzetbare ruimtes op een zichtbare, centraal gelegen locatie in het centrum van Nootdorp.

Patrick van ABB of Onno van Reibestein vertellen u graag meer!

ABB Reibestein 

''Al 90% verhuurd/verkocht! Neem contact op met ABB of Ruseler voor de mogelijkheden.''

  • Diverse units vanaf 69m2  |  Te koop of te huur  |  Oplevering per direct mogelijk

    Diverse units vanaf 69m2 | Te koop of te huur | Oplevering per direct mogelijk

Commerciële ruimten in het bruisende centrum van Nootdorp

Bijzonder is de ruimtelijke opzet rond een groot en levendig plein. Met appartementencomplexen, een parkeergarage en direct aan de overkant het (andere) winkelcentrum ‘De Parade’. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoer voorzieningen zoals een lijnbus en metro. Metrolijn 15 stopt zelfs voor de deur. Gelegen te midden van Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer hebben de commerciële bedrijfsruimten een aantrekkelijke, goed te bereiken ligging.

 

Handige documentatie: 
Plattegrond commerciële ruimtes Prijslijst commerciële ruimtes

Persoonlijk contact:
ABB Bouwgroep Reibestein 

 

Meer informatie

De panden zijn per direct beschikbaar. Indeling en afwerking kunnen op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Door haar exclusieve uitstraling en perfecte bereikbaarheid is Mercato de ideale huisvestingslocatie voor dienstverlenende ondernemers die op zoek zijn naar goede uitvalsmogelijkheden, een optimale bereikbaarheid en een professionele uitstraling.

Diverse bedrijven hebben inmiddels al hun intrek genomen. Maar er staan nog enkele panden te koop. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact met ons op!

Handige documentatie: 
Plattegrond commerciële ruimtes Prijslijst commerciële ruimtes

Persoonlijk contact:
ABB Bouwgroep Reibestein