Menu

Bouwkavels op zichtbare en centrale locatie aan het water

Aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht is industriegrond aan de Noord te koop. Het betreft een grootschalige bedrijfsontwikkeling, waarin werken aan het water centraal staat. Op het bedrijventerrein is maar liefs 6,5 hectare bouwgrond beschikbaar voor zowel grote als kleine bedrijven. Ondernemers kunnen het terrein op de voor hen gewenste wijze invullen. Het terrein beschikt over een kade met een lengte van ruim 500 meter, waardoor de kavels ook uitermate geschikt zijn voor watergebonden bedrijven.

Neem voor meer informatie contact op met: 
Van Vliet Makelaars Makelaarskantoor Bremavo ABB Bouwgroep Prijzen

 

Ondernemen op een strategisch knooppunt: Gunstig gelegen aan de A15, A16 en de rivieren

Diverse uit te geven kavels

Doordat het terrein gunstig ligt ten opzichte van diverse rijkswegen biedt de locatie ook vele mogelijkheden voor niet-watergebonden bedrijven. Het bedrijventerrein met industriegrond grenst niet alleen aan rivier de Noord, maar heeft tevens een uitstekende ligging ten opzichte van de rijkswegen A15 en A16 en de op- en afritten daarvan. De A15 en de A16 zorgen voor uitstekende verbindingsmogelijkheden met Europoort, Duitsland en België.

De industriegrond aan de Noord biedt meer naast een uitstekende bereikbaarheid. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de door u gewenste kavelafmeting, zowel inclusief als exclusief kade. Met een totaal beschikbare oppervlakte van circa 6,5 ha. en een kade van ruim 500 meter lang. De bouwgrond geeft ruimte aan de bouw van bedrijfsgebouwen met parkeervoorzieningen die in nauwe samenhang met de omgeving zijn ontworpen. Deze unieke locatie is klaar voor de toekomst van uw organisatie. Voor bedrijven met watergebonden activiteiten vindt het laden, lossen en de overslag met schepen op of aan de kade plaats. De waterdiepte voor de kade bedraagt NAP – 2,00m (insteekhaven) tot NAP -4,50m (Rietbaan). Het is toegestaan schepen (van max. 35 m. breed) permanent aan de kade te leggen. De noodzakelijke ligplaatsvergunningen kunnen worden aangevraagd bij Rijkswaterstaat. Er moet een akte van verhuring, ten behoeve van het gebruik van het water, met het Ministerie van Financiën Rijksvastgoed gesloten worden.

Waarom Industriegrond aan de Noord?

 • Vrij ondernemen op het knooppunt van bedrijvigheid
 • Bouwkavels op gunstige locatie
 • Een directe, prominente aansluiting op het water- en wegennet
 • Een hoogwaardige uitstraling en perfecte ligging
 • Representatief bedrijvenpark
 • Industriegrond voor vele doeleinden

Neem voor meer informatie contact op met: 
Van Vliet Makelaars Makelaarskantoor Bremavo ABB Bouwgroep Prijzen

 

 • Industriegrond aan de Noord: Ondernemen op een toplocatie!

  Industriegrond aan de Noord: Ondernemen op een toplocatie!

Een kavel met of zonder kade en een pand op maat

De industriegrond aan de Noord biedt meer naast een uitstekende bereikbaarheid. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de door u gewenste kavelafmeting, zowel inclusief als exclusief kade. Met een totaal beschikbare oppervlakte van circa 6,5 ha. en een kade van ruim 500 meter lang. De bouwgrond geeft ruimte aan de bouw van bedrijfsgebouwen met parkeervoorzieningen die in nauwe samenhang met de omgeving zijn ontworpen. Deze unieke locatie is klaar voor de toekomst van uw organisatie. Voor bedrijven met watergebonden activiteiten vindt het laden, lossen en de overslag met schepen op of aan de kade plaats. De waterdiepte voor de kade bedraagt NAP – 2,00m (insteekhaven) tot NAP -4,50m (Rietbaan).

Neem voor meer informatie contact op met: 
Van Vliet Makelaars Makelaarskantoor Bremavo ABB Bouwgroep

''Een meer dan uitstekende bereikbaarheid!''

 • Industriegrond aan de Noord kent vele mogelijkheden!

  Industriegrond aan de Noord kent vele mogelijkheden!

Volop mogelijkheden

Het is vaak lastig voor te stellen wat de mogelijkheden zijn. Of misschien heeft u wel een idee in uw hoofd, maar wat wordt hiervan het uiteindelijke resultaat? De artist impressions in bovenstaande slider geven een realistisch beeld van mogelijke opties voordat er ook maar één steen is gelegd. Uiteraard zijn de impressies slechts ter ondersteuning en niet leidend. Heeft u andere ideeën? Deze zijn zeker bespreekbaar.

Neem voor meer informatie contact op met: 
Van Vliet Makelaars Makelaarskantoor Bremavo ABB Bouwgroep

''Artist Impressions geven een realistisch beeld van de vele mogelijkheden.''

 • Neem contact met ons op, om uw opties door te spreken.

  Neem contact met ons op, om uw opties door te spreken.

Toplocatie

Werken, wegen en wateren komen bij elkaar in Businesspark aan de Noord. Het bedrijventerrein is gelegen op toplocatie in het oostelijke deel van de gemeente Hendrik Ido Ambacht. Een actieve en dynamische gemeente met circa 20.000 inwoners.

Het bedrijventerrein wordt begrensd door de rivieren de Noord en de Rietbaan (oostzijde), de doorgetrokken Noordeinde (westzijde), het Frankepad (noordzijde) en de insteekhaven (zuidzijde).

Bij de planvorming van Industriegrond aan de Noord is veel aandacht besteed aan de bereikbaarheid. Het bedrijventerrein grenst niet alleen aan rivierde Noord, maar heeft tevens een uitstekende ligging ten opzichte van de rijksweg A15 en de op- en afritten daarvan. De A15 en de A16 zorgen voor uitstekende verbindingsmogelijkheden met Europoort, Duitsland en België.

Neem voor meer informatie contact op met: 
Van Vliet Makelaars Makelaarskantoor Bremavo ABB Bouwgroep

''Bij de planvorming van Businesspark aan de Noord is veel aandacht besteed aan de bereikbaarheid.''

Klik op onderstaande afbeeldingen om enkele verkavelingsmogelijkheden te bekijken!

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op met één van de onderstaande contactpersonen.

Zij helpen u graag verder!

Makelaar Van Vliet Makelaar Bremavo ABB Bouwgroep Prijzen

''Heeft u belangstelling voor deze grondlocatie aan de Noord?''

Verhalen over Industriegrond aan de Noord

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons ervaren.

Andre Flach, wethouder Hendrik-Ido-Ambacht, over Industriegrond aan de Noord

Lees hier het verhaal.