Menu

Floreskwartier, Vlaardingen

Het Floreskwartier is een nieuwbouwontwikkeling aan de Floreslaan ter hoogte van de voormalige volkstuinen en de fruitboomkwekerij. Het Floreskwartier biedt grondgebonden woningen. Deze woningen zijn statig ontworpen. In het ontwerp is er dan ook veel aandacht aan de stedelijke uitstraling geweest. Hierbij was het toepassen van groen en klimaat adaptieve maatregelen tevens heel belangrijk voor ons. De openbare ruimte heeft diverse speelplekken waarbij speelvoorzieningen in het groen zijn geïntegreerd. Ook is de groenzone in het plan glooiend ontworpen inclusief wadi’s.

Goed nieuws: Floreskwartier fase 2!

Wegens het succes van de verkoop van Floreskwartier fase 1, worden ook de overige acht woningen in verkoop gebracht! Wilt u op de hoogte blijven van de start verkoop? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op de website van Floreskwartier!

Website Floreskwartier

  • Locatie Vlaardingen
  • Omvang 36 grondgebonden woningen
  • Status Fase 1: In aanbouw.
    Fase 2: Start verkoop in het eerste kwartaal 2023
  • Opdrachtgever Gemeente Vlaardingen
  • Expertise Transformaties en Renovaties, Bouwen, Ontwikkelen

Verhalen over Floreskwartier

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons ervaren.

Ivana Somers-Gardenier over Floreskwartier

Lees hier het verhaal.

Elegant en voortreffelijk wonen in Vlaardingen

Het Floreskwartier is een nieuwbouwontwikkeling gelegen aan de Floreslaan in de Indische Buurt te Vlaardingen. De omgeving biedt veelzijdige voorzieningen, maar ook rust in een stedelijke omgeving. In de groene buurt, aan de oever van de Surinamesingel of gewoon in uw riante tuin kunt u optimaal genieten. De diverse voorzieningen maakt de omgeving levendig en gezellig. Voor ieder is er iets te beleven.

“Wonen in het Floreskwartier is uniek en centraal wonen in Vlaardingen.”

Transparantie

ABB is gedurende het gehele traject met de buurt in gesprek geweest over de vormgeving van de woningen en over de indeling van de openbare ruimte. ABB handelt hierin transparant.

“De omgeving wordt betrokken bij de plannen.”