Menu

Floreskwartier, Vlaardingen

Het Floreskwartier in Vlaardingen is een nieuwbouwontwikkeling aan de Floreslaan ter hoogte van de voormalige volkstuinen en de fruitboomkwekerij. Het Floreskwartier biedt grondgebonden woningen die met aandacht voor de stedelijke uitstraling zijn ontworpen. Het toepassen van groen en klimaat adaptieve maatregelen was hierbij ook erg belangrijk. De openbare ruimte heeft diverse speelplekken waarbij speelvoorzieningen in het groen zijn geïntegreerd. Daarbij is de groenzone in het plan glooiend ontworpen inclusief wadi’s.

Website Floreskwartier

Verhalen over Floreskwartier

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons ervaren.

Ivana Somers-Gardenier over Floreskwartier

Lees hier het verhaal.

Elegant en voortreffelijk wonen in Vlaardingen

Het Floreskwartier is een nieuwbouwontwikkeling gelegen aan de Floreslaan in de Indische Buurt te Vlaardingen. De omgeving biedt veelzijdige voorzieningen, maar ook rust in een stedelijke omgeving. In de groene buurt, aan de oever van de Surinamesingel of gewoon in uw riante tuin kunt u optimaal genieten. De diverse voorzieningen maakt de omgeving levendig en gezellig. Voor ieder is er iets te beleven.

“Wonen in het Floreskwartier is uniek en centraal wonen in Vlaardingen.”

Transparantie

ABB is gedurende het gehele traject met de buurt in gesprek geweest over de vormgeving van de woningen en over de indeling van de openbare ruimte. ABB handelt hierin transparant.

“De omgeving wordt betrokken bij de plannen.”