Wonen in de groenste wijk van Dordrecht?

30 mei 2022
Afbeelding Wonen in de groenste wijk van Dordrecht?

Datum: 30-05-2022

Wonen in de groenste woonwijk van Dordrecht?

Woensdagavond 18 mei jl. zijn de 16 luxe huizen van fase 3, in de populaire woonwijk Amstelwijck Park in verkoop gegaan. De start verkoop werd goed bezocht en er is veel belangstelling voor de bijzonder riante, duurzame en groen gelegen woningen. Geïnteresseerden kunnen zich voor 1 juni 12.00 uur inschrijven om kans te maken op een woning!

Woondromen worden waarheid
Fase 3 – de fase die in de verkoop is – wordt stiekem ook wel ‘de parel van het park’ genoemd. Hier woon je namelijk letterlijk in het groen en heb je een heerlijke achtertuin op het zuiden. In totaal worden er zes landhuizen – villa’s – en tien twee-onder-een-kapwoningen aangeboden. Jij kunt hier jouw droomwoning realiseren door een keuze te maken uit de vele ruwbouwopties. Stel jouw woning gemakkelijk samen via de website (amstelwijckpark.nl/stelsamen).

Energieneutrale woning
De woningen zijn ruim opgezet en zeer energiezuinig. Alle woningen krijgen een A+++ label. Door de energieverlagende maatregelen, aansluiting op het warmtenet, vloerverwarmingen en zonnepanelen zijn de woningen energieneutraal. Dat scheelt flink op je energierekening en is goed voor het milieu.

Natuurlijk Amstelwijck Park
Het groen verwelkomt je met open armen in Amstelwijck Park: De parkjes met wandelpaden en natuurlijke speelvoorzieningen nodigen uit om hier te verblijven en geven een permanent vakantiegevoel! In deze groene woonwijk kunnen kinderen vrij buitenspelen en ontstaat er een mooie wandelroute door de wijk.

Inschrijven tot 1 juni 12.00 uur
Wil jij kans maken op één van deze woningen? Schrijf je dan in via de website. Heb je de brochure, prijslijst etc. nog niet gezien? Die vind je ook gemakkelijk op de website.

Heb je nog vragen? Neem contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Johan Oosterlee namens OZP Makelaars (078-6351753).

Projectwebsite Amstelwijck Park   Meer over Amstelwijck Park

Afbeelding Wonen in de groenste wijk van Dordrecht?

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven