Voor elk kozijn een boom

6 april 2022
Afbeelding Voor elk kozijn een boom

Datum: 06-04-2022

Voor elk kozijn een boom

Voor elke kozijn een boom. Dat is het motto van ABB Bouwgroep en kozijnenleverancier Helwig. Ook bij project Amstelwijck Park in Dordrecht.

ABB en Helwig zetten deze actie eerder al in op andere projecten. Maar nu is er ook bij project Amstelwijck Park voor gekozen om voor ieder gebruikt kozijn in het project een boom aan te planten. Samen stappen zetten op het gebied van duurzaamheid.

De aanschaf, aanplant en het onderhoud worden verzorgd door Staatsbosbeheer. Zij zorgen ervoor dat het bos niet alleen groot wordt, maar ook dat het zorgvuldig wordt verzorgd en beheerd zodat het tot een mooi bos kan uitgroeien. Een bos waarin ruimte is voor recratie en zoveel mogelijk biodiversiteit. Hieruit kan later – over 50 tot 200 jaar – ook weer op duurzame wijze hout worden geoogst en nieuw bos worden aangeplant.

ABB en duurzaamheid
Vanuit onze visie op duurzaamheid ontwikkelen en bouwen we duurzame woningen. Maar ook in andere aspecten van ons bedrijf zie je bewust terugkomen dat we het belangrijk vinden om rekening te houden met de wereld om ons heen. Lees verder via onderstaande button.

Duurzaamheid binnen ABB

Afbeelding Voor elk kozijn een boom

Meer nieuws

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Op weg naar een duurzame toekomst met de ABBuzz