Verkoop De Houve Maasland in volle gang

21 augustus 2023
Afbeelding Verkoop De Houve Maasland in volle gang

Datum: 21-08-2023

Eerste koopovereenkomsten getekend in nieuwbouwplan De Houve Maasland

De verkoop van de eerste huizen in De Houve in Maasland is nu al een feit! Meerdere kopers ondertekenden in de vakantie met enthousiasme de állereerste koop-/aannemingsovereenkomsten. Ook voor de komende weken loopt de agenda van het verkoopteam al vol met afspraken. Wij feliciteren de kopers en kijken ernaar uit om de komende tijd nog meer kopers te kunnen verwelkomen in dit unieke project in het centrum van Maasland!

ABB Bouwgroep verzorgt de ontwikkeling en realisatie van De Houve. De huizen worden verkocht door Opschoor Makelaar.

Rust en ruimte

Nieuwbouwproject De Houve in Maasland bestaat uit achttien huizen. Twaalf huizen zijn in de verkoop en zes huizen worden op een later moment verhuurd. Het gaat hierbij om eengezinshuizen (type Merel) en grondgebonden levensloopbestendige huizen (type Spreeuw).

Rust, ruimte en alle voorzieningen om de hoek; De Houve heeft het allemaal. Woningtype Merel heeft met een woonoppervlakte van circa 145 tot 162 m² ruimte voor het hele gezin. De huizen hebben een grote woonkamer mét open keuken, drie slaapkamers, moderne badkamer, vrij indeelbare zolderverdieping en een tuin.

Comfort in alle levensfasen

Liever levensloopbestendig wonen? Dat kan ook! De unieke levensloopbestendige huizen van type Spreeuw bieden comfort in alle levensfasen. Woningtype Spreeuw heeft een woonoppervlakte van circa 132 m², een tuingerichte woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee kamers en een technische ruimte.

Wist je dat er bij elk huis veel verschillende opties mogelijk zijn? Via de website (www.dehouve-maasland.nl/stel-samen) creëer je eenvoudig het droomhuis dat bij jou past.

Meer weten?

Benieuwd welke huizen nog vrij zijn? De beschikbaarheid, brochure en prijslijst staan op www.dehouve-maasland.nl/downloads. Interesse in een huis in De Houve? Neem dan contact op met Opschoor Makelaar via 010 – 593 9090.

Projectwebsite De Houve    Meer over het projectAfbeelding Verkoop De Houve Maasland in volle gang

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop