Stella Nova fase 2B op 11 mei in verkoop

5 mei 2022
Afbeelding Stella Nova fase 2B op 11 mei in verkoop

Datum: 05-05-2022

Woningbouwproject Stella Nova fase 2B op 11 mei in verkoop!

Op 11 mei start ABB Bouwgroep met de verkoop van de laatste woningen van Stella Nova fase 2 in Spijkenisse. Deze fase 2B richt zich op de laatste 25 royale woningen in fase 2, op 21 april zijn de starterswoningen (fase 2A) al in verkoop gegaan. Geïnteresseerden kunnen zich via de website aanmelden voor de start verkoop op 11 mei.

Stella Nova
Nieuwbouwproject Stella Nova maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse. In Stella Nova is het heerlijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Kortom: de voordelen van een nieuwbouwwoning, gecombineerd met de voordelen van de voorzieningen in een bestaande woonwijk. De bewoners van de eerste fase wonen er al, zijn enthousiast en beamen deze voordelen.

Fase 2 bestaat in totaal uit 78 woningen: 33 koopwoningen en 45 huurwoningen in dezelfde stijl als fase 1. De huurwoningen worden op een later moment aangeboden door Maasdelta Groep via Woonnet Rijnmond. De 33 koopwoningen bestaan uit verschillende woningtypen: 8 starterswoningen, 12 royale rijwoningen, 9 drie-onder-een-kapwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De twee- en drie-onder-een-kapwoningen zijn gelegen aan het water en beschikken over een waterterras. Alle woningen zijn energiezuinig (BENG) door zonnepanelen, een warmtepomp met vloerverwarming en -koeling, uitstekende isolatie en warmteterugwinning. Bovendien kunt u de woning naar eigen voorkeur aan laten passen door middel van de vele ruwbouwopties.

Veel belangstelling voor fase 2A
Op 21 april startte de verkoop van fase 2A, met 8 starterswoningen. Ruim 100 geïnteresseerden schreven zich in. Kandidaten krijgen deze week bericht of zij ingeloot zijn voor één van de woningen.

Start verkoop fase 2B
Fase 2B bestaat uit de royale rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen. De start verkoop vindt plaats op woensdagavond 11 mei tussen 19.00 uur en 20.30 uur in bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse. Vooraf aanmelden is nodig en kan via: stellanova-spijkenisse.nl/verkoop-royalewoningen.

Tijdens dit verkoopevent kunt u de verkoopbrochure ophalen, de plattegronden en impressies bekijken en al uw vragen stellen aan het verkoopteam. De verkoopdocumentatie is vanaf donderdag 12 mei ook te downloaden via de website: stellanova-spijkenisse.nl.


Stella Nova   Projectwebsite 

Afbeelding Stella Nova fase 2B op 11 mei in verkoop

Meer nieuws

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Op weg naar een duurzame toekomst met de ABBuzz