Stella Nova fase 2 uitverkocht!

24 november 2022
Afbeelding Stella Nova fase 2 uitverkocht!

Datum: 22-11-2022

Nieuwbouwproject Stella Nova fase 2 uitverkocht!

Na de enorme belangstelling bij de start van de verkoop in april en mei van dit jaar, is het geen verrassing dat alle woningen van nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse verkocht zijn. Deze tweede fase van het project bestaat uit starterswoningen, royale rijwoningen en twee- en drie-onder-een-kapwoningen aan het water. In totaal zijn dat 33 koopwoningen. Daarnaast worden er 45 huurwoningen gebouwd, die op een later moment te huur worden aangeboden door Maasdelta Groep. De ontwikkeling, verkoop en realisatie van Stella Nova is in handen van ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep.

Stella Nova
Nieuwbouwproject Stella Nova maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse. De woningen in fase 2 hebben dezelfde stijl als de al opgeleverde fase 1. De huurwoningen worden op een later moment aangeboden door Maasdelta Groep via Woonnet Rijnmond. Alle woningen voldoen aan de laatste energieregelgeving: de woningen zijn BENG (bijna energieneutraal). Veel kopers hebben gekozen voor extra PV-panelen, waardoor de woningen nóg energiezuiniger zijn. Uiteraard is het project gasloos en de koopwoningen zijn voorzien van een lucht-waterwarmtepomp.

Uitverkocht!
Na een succesvolle start verkoop, bleek de belangstelling voor de woningen al groot. ABB Bouwgroep en de makelaars spraken op de start verkoop veel enthousiaste belangstellenden. Na een inschrijftermijn vonden de verkoopgesprekken plaats en inmiddels is nu ook de allerlaatste woning verkocht.

Q Makelaars en Kompas Makelaardij hebben de verkoopgesprekken gevoerd. “Het is natuurlijk prachtig om te zien dat er zoveel belangstelling is voor het project. Nog mooier is het om een groot deel van de belangstellenden erg blij te kunnen maken en te kunnen bijdragen aan de woondroom die men werkelijkheid wil gaan maken. Er zijn woningen verkocht aan zowel woningzoekenden uit Spijkenisse, maar ook aan zoekers van buiten de stad. Sommigen gaan terug naar hun roots en kunnen niet wachten om terug te keren naar deze fijne gemeente en te gaan wonen in deze prettige en toekomstgerichte woonwijk, onderdeel van het Sterrenkwartier!”, aldus Marieke Kuijper van Q Makelaars.

Realisatie
Op de projectlocatie zijn de sloopwerkzaamheden inmiddels afgerond. Het terrein wordt nu bouwrijp gemaakt, waarna ABB verwacht begin 2023 te starten met de bouw. De totale bouwtijd voor de koop- en huurwoningen is ongeveer 1,5 jaar.

Fase 3
Terwijl de bouwvoorbereidingen voor de tweede fase in volle gangzijn, is ABB ook al in ontwikkeling met de derde fase. Hier worden opnieuw koop- en huurwoningen gerealiseerd. Deze fase is nog in ontwikkeling, geïnteresseerden kunnen zich op de projectwebsite al inschrijven voor de nieuwsbrief. De verkoop van deze woningen start naar alle waarschijnlijkheid in 2024.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via de website stellanova-spijkenisse.nl

Meer over Stella Nova   Projectwebsite Afbeelding Stella Nova fase 2 uitverkocht!

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven