Start verkoop laatste fase Nieuw Koningsduin

21 oktober 2021
Afbeelding Start verkoop laatste fase Nieuw Koningsduin

Datum: 21-10-2021

Verkoop laatste fase Nieuw Koningsduin in Bakkum gaat op 28 oktober van start!

Op donderdag 28 oktober is de start verkoop van de laatste fase van het populaire nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin in Bakkum. Deze fase bestaat uit 17 woningen, uitgevoerd in diverse woningtypen. De verkoopavond vindt plaats in De Oude Keuken op Landgoed Duin en Bosch aan de Oude Parklaan 117 in Castricum. Dat is op steenworp afstand van waar straks de woningen gerealiseerd worden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website om de start verkoop te bezoeken tussen 16.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze avond kunnen geïnteresseerden de verkoopbrochure ophalen en de maquette bekijken. Het verkoopteam van ontwikkelaar ABB Bouwgroep staat samen met Hopman ERA Makelaars klaar om vragen te beantwoorden.

Laatste fase Nieuw Koningsduin
De laatste fase van het project komt eveneens op een prachtige plek op landgoed Duin en Bosch. En kent wederom een unieke en groene ligging tussen duinen en bos. Nieuw Koningsduin fase 7 is de laatste fase van het project en een vervolg op de eerdere zes fases. Ook in deze laatste fase krijgt de nieuwe woonwijk een uitstraling die past bij het unieke karakter van landgoed Duin en Bosch. De chaletachtige stijl past uitstekend bij de rest van de bebouwing.

Fase 7 bestaat uit 17 luxe woningen: 3 royale vrijstaande villa’s, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 6 drie-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn zeer energiezuinig, doordat er gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen, een warmtepomp met vloerverwarming, uitstekende isolatie en warmteterugwinning. Deze woningen zijn klaar voor de toekomst! Bovendien kunnen kopers de woning naar hun eigen voorkeuren afstemmen door middel van de vele keuzeopties.

Grote belangstelling
Nieuw Koningsduin is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek, gelegen aan beschermd natuurgebied het Noordhollands Duinreservaat, dichtbij bos, duinen en strand. De bijzondere omgeving biedt talloze recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, zeilen, hardlopen, wandelen of lekker uitwaaien. In de omgeving van Nieuw Koningsduin is het hele jaar door van alles te beleven. Steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn binnen enkele (auto)minuten te bereiken. Iedere fase kenmerkt zich door een intiem karakter, een parkachtige en ruime setting, gecreëerd doordat iedere fase is afgebakend door een groene bosrand. Het is gezellig, kleinschalig wonen op een fantastische locatie. Alle fases kenmerken zich door een uiteenlopend aanbod aan woningtypen.

In de vorige fases was de belangstelling dan ook overweldigend en waren de woningen binnen no-time uitverkocht. Deze belangstelling lijkt niet te zijn afgenomen voor deze laatste fase. De opkomst voor de start verkoop is weer groot. Binnen een dag na aankondiging van de start verkoop kwamen er meer dan 300 aanmeldingen binnen voor het infomoment 28 oktober.

10 redenen om te kiezen voor Nieuw Koningsduin
1. Wonen op een uniek landgoed. Rust, ruimte & natuur staan centraal!
2. Groene en kleinschalige woonwijk.
3. Uw auto zet u gewoon voor de deur neer.
4. Door de vele opties kunt u uw eigen droomhuis realiseren.
5. Meer dan voldoende ruimte voor een werkplek aan huis.
6. Wonen met een energielabel A en daarmee klaar voor toekomst.
7. Zeer geliefde woonwijk, vele bewoners zijn u al voorgegaan.
8. Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto, het openbaar vervoer, de fiets als lopend.
9. Kinderen kunnen vrij buitenspelen.
10. Genieten van de frisse lucht, ravotten in de bossen, uitwaaien op het strand, ontspannen luieren in het zand, genieten van de schaduwrijke plekken van de bomen. Het kan hier allemaal!

Aanmelden start verkoop
De start verkoop vindt plaats op donderdag 28 oktober van 16.00 tot 21.00 uur. Wilt u de brochure ophalen en de maquette bekijken? Meld u zich dan – vanwege de verwachte drukte – aan via de website www.nieuwkoningsduin.nl.

Vanaf vrijdag 29 oktober kunt u zich via het inschrijfformulier op de website inschrijven voor uw favoriete bouwnummer(s). Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met het verkoopteam van Hopman ERA makelaars (0251 – 65 77 00).

Meer over Nieuw Koningsduin    Projectwebsite Nieuw KoningsduinAfbeelding Start verkoop laatste fase Nieuw Koningsduin

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven