Start verkoop Brinkhof

11 november 2020
Afbeelding Start verkoop Brinkhof

Datum: 11-11-2020

24 november start de verkoop van 54 appartementen van nieuwbouwproject Berkel Centrum West

Na de succesvolle verkoop van Alluvium gaat op 24 november aanstaande om 15.00 uur de  verkoop van het tweede gebouw van Berkel Centrum West in de verkoop. Brinkhof (ook wel bekend als Blok 1) bestaat uit appartementen met een woonoppervlakte van 75 m² tot 120 m². In Berkel Centrum West worden (luxe) appartementen, winkels, restaurants en Leisure gerealiseerd. ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan.

Appartementengebouw Brinkhof
Brinkhof, hét kloppende hart van Berkel Centrum West. Hier kunt u heerlijk wonen met de gezelligheid van het centrum op loopafstand. Het gebouw kent 54 koopappartementen. De appartementen, variërend van 75 tot 120 m², hebben 2 of meer slaapkamers en een heerlijk balkon. Ieder appartement krijgt één privé-parkeerplaats op de groene daktuin. Zo hoeft u nooit te zoeken naar een plekje. Daarnaast is op deze daktuin voldoende ruimte om met medebewoners te recreëren.

Behalve de 54 koopappartementen worden er ook middeldure huurappartementen gerealiseerd. De verhuur hiervan start naar verwachting ongeveer een half jaar voor oplevering van Brinkhof.

Berkel Centrum West
In het gehele nieuwbouwplan Berkel Centrum West komen in totaal 170 appartementen. Er komen zowel koop- als huurappartementen in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen worden per blok in verkoop gebracht. Berkel Centrum West wordt aangevuld met diverse winkels en Leisure. Uiteraard wordt hiervoor het aantal openbare en privé-parkeerplaatsen fors uitgebreid.

Digitale start verkoop
In verband met de coronamaatregelen vindt de start verkoop digitaal plaats. Op dinsdag 24 november om 15.00 uur kunt u op de website (berkelcentrumwest.nl) de verkoopbrochure, prijslijst en het inschrijfformulier downloaden.

Vindt u het fijner om de brochure op papier te hebben? Geen probleem! U kunt de brochure vanaf woensdag 25 november ophalen bij de makelaars. Daarvoor dient u een afspraak te maken. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@vandullink.nl of info@schielandborsboom.nl, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. De makelaar belt u om een afspraak te maken.

Om u de mogelijkheid te geven tot het stellen van vragen aan het verkoopteam, kunt u op donderdagavond 26 november aanstaande tussen 19.30 uur tot 20.30 uur live met ons chatten. Op de website is dan de chatfunctie ingesteld. Ons verkoopteam zit klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Inschrijven
Om in aanmerking te komen voor één van de prachtige appartementen dient u zich in te schrijven. Vanaf 24 november kunt u het inschrijfformulier downloaden. Deze levert u voor 1 december 12.00 uur in bij de makelaar. Hierna vindt de toewijzing plaats. U wordt uiterlijk op 4 december aanstaande op de hoogte gebracht door de makelaar of er een appartement is toegewezen of dat u op de reservelijst staat.

Meer over Berkel Centrum West   Projectwebsite Berkel Centrum West

Afbeelding Start verkoop Brinkhof

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop