Start verkoop Berkel Centrum West

7 oktober 2020
Afbeelding Start verkoop Berkel Centrum West

Datum: 07-10-2020

Nieuwbouwproject Berkel Centrum West gaat op 14 oktober aanstaande in de verkoop

In 2021 herrijst aan de westzijde van het sprankelende centrum van Berkel en Rodenrijs nieuwbouwproject Berkel Centrum West. In Berkel Centrum West worden (luxe) appartementen, winkels, restaurants en leisure gerealiseerd. ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan en starten binnenkort de verkoop van Berkel Centrum West. Op woensdag 14 oktober gaat het allereerste gebouw in de verkoop; Alluvium. Alluvium is een woongebouw met 16 luxe appartementen en 1 penthouse.

Appartementengebouw Alluvium
Een mooiere locatie is er niet. Het appartementengebouw Alluvium is gelegen aan de Berkelse Plas. Bewoners kijken uit op het prachtige water en zijn zo in het gezellige centrum. Het gebouw bestaat uit 16 luxe appartementen en 1 riant penthouse. De royale appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 157 m², drie ruime slaapkamers en een heerlijk ruim balkon. Het penthouse is maar liefst 250 m² heeft onder andere een enorme woonkamer, drie grote slaapkamers en twee grote buitenruimtes. Ieder appartement krijgt een privé-parkeerplaats in de kelder. Het penthouse krijgt twee privé-parkeerplaatsen. Zo hoeven bewoners nooit te zoeken naar een plekje.

Berkel Centrum West
In het gehele nieuwbouwplan Berkel Centrum West komen in totaal 170 appartementen. Er komen zowel koop- als huurappartementen in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen worden per blok in verkoop gebracht. Berkel Centrum West wordt aangevuld met diverse winkels en Leisure. Uiteraard wordt hiervoor het aantal openbare en privé parkeerplaatsen fors uitgebreid.

Digitale start verkoop
In verband met de corona maatregelen vindt de start verkoop digitaal plaats. Op woensdag 14 oktober om 15.00 uur kunt u op de website (berkelcentrumwest.nl) de verkoopbrochure, prijslijst en het inschrijfformulier downloaden. Wilt u toch liever een papieren brochure ontvangen? Dat kan! U kunt de papieren brochure vanaf donderdag 15 oktober a.s. ophalen bij de makelaar. Daarvoor dient u wel eerst een afspraak te maken. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@vandullink.nl, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. De makelaar belt u om de afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kunt u ook gelijk uw vragen aan de makelaar stellen.

Om in aanmerking te komen voor één van de prachtige appartementen dient u zich in te schrijven. Vanaf 14 oktober kunt u het inschrijfformulier downloaden. Deze levert u voor maandag 26 oktober 12.00 uur in bij de makelaar. Hierna vindt de toewijzing plaats. U wordt uiterlijk op woensdag 28 oktober a.s. op de hoogte gebracht door de makelaar of er een appartement is toegewezen of dat u op de reservelijst staat.

 

Meer over Berkel Centrum West  Projectwebsite Berkel Centrum West

Afbeelding Start verkoop Berkel Centrum West

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop