Pre-sale volgende fase Berkel Centrum West

9 maart 2021
Afbeelding Pre-sale volgende fase Berkel Centrum West

Datum: 09-03-2021

Pre-sale gebouw Westerpoort nieuwbouwproject Berkel Centrum West

Na succesvolle verkoop van gebouwen Alluvium en Brinkhof start op woensdag 10 maart aanstaande de pre-sale van gebouw Westerpoort. Westerpoort is gelegen in het hart van Berkel Centrum West. In totaal bestaat Berkel Centrum West uit circa 170 woningen, 2.500 m² supermarkt en 3.130 m² winkels en horeca. ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan.

10 maart aanstaande pre-sale
De pre-sale van Westerpoort start op 10 maart aanstaande. Vanaf die datum zijn de plattegronden en prijsindicatie beschikbaar. Schrijft u zich tijdens de pre-sale in voor deze appartementen? Dan heeft u een voorrangspositie bij de start verkoop van Westerpoort, die naar verwachting eind maart zal zijn.

Westerpoort
Gebouw Westerpoort is een kleinschalig appartementengebouw. Hier woont u aan een gezellig, nieuw plein. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een moderne badkamer en toilet, geheel gasloos en voorzien van vloerverwarming. Kortom met dit appartement bent u klaar voor de toekomst!

Nog appartementen in Brinkhof beschikbaar!
Er zijn nog enkele appartementen in gebouw Brinkhof beschikbaar. In april van dit jaar start de bouw van Brinkhof. Hier woont u in een ruim, duurzaam appartement vanaf 82 m² woonoppervlakte. De appartementen zijn voorzien van een moderne badkamer en toiletruimte. Op zoek naar een parkeerplaats hoeft u niet, want u zet uw auto neer op uw eigen parkeerplaats. De appartementen zijn vanaf € 362.900,– v.o.n.

Berkel Centrum West
In het gehele nieuwbouwplan Berkel Centrum West komen in totaal 170 appartementen. Er komen zowel koop- als huurappartementen in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen worden per blok in verkoop gebracht. Berkel Centrum West wordt aangevuld met diverse winkels en leisure. Uiteraard wordt hiervoor het aantal openbare en privé parkeerplaatsen fors uitgebreid.

Interesse?
Heeft u interesse in één van de appartementen? Bekijk dan het aanbod op de website (berkelcentrumwest.nl) en neem contact op met de makelaars Van Dullink Makelaars (tel. 010-5114455) of Schieland Borsboom Makelaars (tel. 010-3110011).

Centrumplan Berkel  Projectwebsite BerkelAfbeelding Pre-sale volgende fase Berkel Centrum West

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop