Pre-sale groenste woonwijk Dordrecht!

29 maart 2021
Afbeelding Pre-sale groenste woonwijk Dordrecht!

Datum: 29-03-2021

Pre-sale groenste woonwijk in Dordrecht is gestart!

In het groenste gebied in Dordrecht verrijst Amstelwijck Park. Een ruime, nieuwe woonwijk waar groen en water de hoofdrol spelen en je het hele jaar door het vakantiegevoel ervaart. Hier woon je in een gezonde omgeving, ontmoeten de buren elkaar en kunnen kinderen vrij spelen. Nieuwbouwproject Amstelwijck Park bestaat in totaal uit 190 woningen en wordt ontwikkeld en gebouwd door ABB Bouwgroep.

Wonen in een park
Wie wil dit nu niet? Wonen in een park. En niet zomaar een park. Een heerlijk groen park in een grote stad! ABB Bouwgroep zorgt ervoor dat jij hier kunt wonen in een parkachtige omgeving. Hoe doen wij dat? Door toepassing van veel groen! Er worden circa 250 bomen geplant die voor verkoeling zorgen tijdens de hitte van de zomer. Daarnaast wordt een deel van de bomen die op het terrein staan, gebruikt of eventueel verplaatst. Hierdoor krijgt de wijk een prachtig groen uiterlijk. Het vele groen in de wijk zorgt voor biodiversiteit en klimaatadaptiviteit. Het wordt niet alleen een aantrekkelijke wijk voor mensen om te wonen, maar ook dieren, waaronder vogels en insecten zullen hier goed kunnen leven.

Kinderen kunnen vrijspelen
Kinderen kunnen hier heerlijk rennen en ravotten. Wonen in een grote stad én kinderen die vrij buiten kunnen spelen: een unieke combinatie.

De groene en autovrije parkzone wordt een doorlopend en avontuurlijk speelgebied en een aantal plekken wordt ingericht met houten speeltoestellen of andere natuurlijke speelmogelijkheden. De kinderen kunnen onder andere klimmen en klauteren over natuurlijke evenwichtsbalken of verstoppertje spelen achter de vele bomen en struiken. Heerlijk toch!

Pre-sale fase 1 is gestart!
De pre-sale van fase 1 is gestart! Fase 1 bestaat uit 22 energieneutrale woningen in diverse typen; 2 vrijstaande landhuizen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 14 eengezinswoningen. Op de website(amstelwijckpark.nl) staan de volgende onderdelen:
• Klikbare kaart met overzicht van de huizen van fase 1.
• Concept plattegronden van de woningen.
• Concept impressies.
• Bandbreedte van de v.o.n.-prijzen.
• Aanmeldformulier.

Wanneer jij je tijdens deze pre-sale inschrijft, krijg je een voorkeurspositie bij de start van de verkoop. Dit houdt onder andere in dat je eerder de informatie ontvangt over de start verkoop dan wanneer je niet voor de pre-sale bent ingeschreven.

De verkoop start naar verwachting in april 2021. Dan is de verkoopbrochure (met de definitieve plattegronden en impressies) gereed en worden de definitieve v.o.n.-prijzen bekendgemaakt. Via de website en nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer over Amstelwijck  Projectwebsite Amstelwijck 

  Warning: Undefined array key “video_url” in /Users/wilmer/Documents/Hosts/abb-dump/wp-content/themes/abb/template-parts/visual-composer/vc-slider.php on line 23
  class=”vc_slider__no-video”>
  <br />
<b>Warning</b>: Undefined array key “title” in <b>/Users/wilmer/Documents/Hosts/abb-dump/wp-content/themes/abb/template-parts/visual-composer/vc-slider.php</b> on line <b>24</b><br />
”<br />
						   srcset=””<br />
						   sizes=”(max-width: 500px) 100vw, 500px”><br />
						<br />
<b>Warning</b>: Undefined array key “video_url” in <b>/Users/wilmer/Documents/Hosts/abb-dump/wp-content/themes/abb/template-parts/visual-composer/vc-slider.php</b> on line <b>27</b></p>
<p><b>Warning</b>: Undefined array key “title” in <b>/Users/wilmer/Documents/Hosts/abb-dump/wp-content/themes/abb/template-parts/visual-composer/vc-slider.php</b> on line <b>31</b>
					</li>
</ul></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
            </div>
          </div>

          <div class=
  Afbeelding Pre-sale groenste woonwijk Dordrecht!

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop