Overeenkomst Land van ’t Hoff

30 maart 2022
Afbeelding Overeenkomst Land van ’t Hoff

Datum: 31-03-2022

Overeenkomst nieuwbouwproject Land van ’t Hoff getekend

Op 30 maart jl. ondertekenden wethouder Jos Huizinga van de gemeente Zwijndrecht en Erik den Breejen, directeur bij ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep, de koop- en realisatieovereenkomst voor nieuwbouwproject Land van ’t Hoff. Aan de Lindtsebenedendijk in Zwijndrecht komen 37 (koop)eengezinswoningen. Ook wordt er een zorgboerderij met maximaal 24 woonzorgeenheden gerealiseerd.

Wethouder Jos Huizinga is erg blij met het woningbouwplan. “Mooi dat Land van ‘t Hoff in Zwijndrecht wordt gerealiseerd. In een tijd dat de woningmarkt op slot zit, krijgt Zwijndrecht er 37 grondgebonden woningen bij. Zo komt de woningmarkt in beweging, want de bewoners van de nieuwe huizen laten een woning achter en deze gaan in de verkoop. Ook de zorgboerderij is een aanwinst voor Zwijndrecht”.

Directeur Erik den Breejen: “We zetten wederom een belangrijke stap voor dit nieuwbouwproject. We bedanken de gemeente voor het vertrouwen dat ze in ons hebben en kijken ernaar uit om dit prachtige nieuwbouwproject te realiseren.”

Ontwerp
De woningen en zorgboerderij bevinden zich momenteel in de ontwerpfase. De uitstraling van de huidige boerderij is een historische boerderij met een beeldbepalend karakter. Deze stijl is het uitgangspunt voor het ontwerp. Dat is straks goed te zien in de nieuwgebouwde zorgboerderij en eengezinswoningen. In het plangebied worden zelfs oude elementen teruggeplaatst.

Planning
Het bestemmingsplan is in februari 2022 vastgesteld. Momenteel wordt de omgevingsvergunning uitgewerkt. De eengezinswoningen gaan vervolgens naar verwachting in de eerste helft van 2023 in de verkoop.

Meer informatie
Meer informatie over het nieuwbouwproject vindt u op de website: www.landvanthoff.nl. Heeft u interesse in één van de koopwoningen? Via de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwbrief. Wij houden u dan regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer over Land van ’t Hoff    ProjectwebsiteAfbeelding Overeenkomst Land van ’t Hoff

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven