Menu

Land van ’t Hoff, Zwijndrecht

De herontwikkeling van de historische boerderij ‘t Hoff aan de Lindtsebenedendijk in Zwijndrecht krijgt vorm. De locatie is een plek met een rijke historie waar de nieuwe bewoners straks ontspannen kunnen wonen. Genietend van alle voorzieningen die de Drechtsteden te bieden heeft.

Op deze locatie, die vanaf nu verdergaat onder de projectnaam ‘Land van ’t Hoff’, komt een zorgboerderij terug met maximaal 24 wooneenheden. Daarnaast worden er 37 (koop)eengezinswoningen gebouwd.

Projectwebsite 

De plannen: Zorgboerderij en woningen

Land van ’t Hoff is een her- en nieuwbouwontwikkeling aan de Lindtsebenedendijk in Zwijndrecht op het terrein van de voormalige Twirlvereniging en boksschool. Op de plek van de oude boerderij komt een kleinschalig woon/zorgcomplex (zorgboerderij) met maximaal 24 wooneenheden. Op het erf van de zorgboerderij ontwikkelt ABB 37 (koop)eengezinswoningen.

De historische boerderij had een beeldbepalend karakter. Dit karakter wordt teruggebracht in de nieuwe zorgboerderij. Ook in de eengezinswoningen is de boerderijstijl terug te zien. Bij de verdere sloop van de boerderij wordt gekeken of vrijgekomen materialen waar mogelijk hergebruikt kunnen worden voor de nieuwbouw.

Voor hen die op zoek zijn naar een groene en ruime woonomgeving, centraal gelegen op enkele minuten van uitvalsweg A16, is Land van ’t Hoff een toplocatie. Op dit moment is de verkoop gestart. Meer informatie hierover is te vinden op www.landvanthoff.nl.

“Een mix van woningen die verschillende typen mensen aantrekt.”