Ook Stella Nova 3 zeer gewild

4 maart 2024
Afbeelding Ook Stella Nova 3 zeer gewild

Na een druk bezochte start verkoop en vele inschrijvingen, zijn afgelopen week de eerste handtekeningen onder de koop-/aanneemovereenkomsten gezet in nieuwbouwproject Stella Nova fase 3. Wij heten deze kopers van harte welkom!

In Stella Nova fase 3 worden starterswoningen en twee- en drie-onder-een-kapwoningen aangeboden. Daarnaast worden er huurwoningen voor woningbouwstichting Maasdelta Groep gebouwd. Voor veel koopwoningen staat er inmiddels een tekenafspraak. 

 

Stella Nova

Nieuwbouwproject Stella Nova maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse. Deze centraal gelegen wijk ondergaat een complete metamorfose en verandert steeds meer in een fijne en duurzame leefomgeving. In fase 3 worden in totaal 22 koopwoningen aangeboden. De woningen hebben dezelfde stijl als de eerste twee fasen. Fase 1 en 2 worden al grotendeels bewoond. Kom gerust eens kijken in deze prachtige wijk.

 

De huurwoningen van Stella Nova worden op een later moment aangeboden door Stichting Maasdelta Groep via Woonnet Rijnmond.

 

Aanbod

De twee- en drie-onder-een-kapwoningen zijn met een woonoppervlakte tot maar liefst 172 m² zeer royaal! Al deze huizen hebben een tuin aan het water, mét waterterras. De twee-onder-een-kapwoningen en hoekhuizen van de drie-onder-een-kapwoningen hebben een aangebouwde berging en parkeergelegenheid op eigen terrein. Het is nog steeds mogelijk om in aanmerking te komen als (reserve)kandidaat voor een koopwoning. Bekijk hiervoor de website en neem contact op met de makelaar.

 

Planning

De sloop van de oude bebouwing op de projectlocatie van fase 3 is onlangs afgerond. In de komende periode maakt de gemeente Nissewaard de locatie bouwrijp. De bouw van de 2 appartementengebouwen nabij het winkelcentrum Sterrenhof zal naar verwachting in mei aanvangen. De bouw van de overige huizen start naar verwachting na de zomervakantie.

 

Meer weten?

Kijk op www.stellanova-spijkenisse.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Vragen? Neem contact op met Kompas Makelaars (+31 181 611 000) of stuur een e-mail naar stellanova3@abbbouwgroep.nl.

 

 

Afbeelding Ook Stella Nova 3 zeer gewild

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven