Onthulling bouwbord Berkel Centrum West

18 december 2019
Afbeelding Onthulling bouwbord Berkel Centrum West

Datum: 18 december 2019

Onthulling bouwbord startschot voor nieuwbouw Berkel Centrum West

Op 17 december werd het bouwbord van nieuwbouwproject Berkel Centrum West onthuld door wethouder Albert Abee van de gemeente Lansingerland, Rob Waaijer van Waaijer Projectrealisatie en Erik den Breejen namens ABB Bouwgroep. Hiermee werd feestelijk bekend gemaakt dat de verkoop van het luxe appartementencomplex Alluvium binnenkort écht gaat beginnen.

Het plan
ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie ontwikkelen gezamenlijk het centrumplan Berkel Centrum West. Door de realisatie van Berkel Centrum West wordt het centrum van Berkel en Rodenrijs verder ontwikkeld als hoofdwinkelcentrum van de gemeente Lansingerland.

Berkel centrum West bestaat uit de realisatie van een supermarkt, winkels, horeca en parkeergelegenheid. Ook worden circa 180 appartementen in diverse prijsklassen gebouwd.

Appartementencomplex Alluvium
Het appartementencomplex Alluvium bestaat uit zestien vier-kamer appartementen, van circa 105 m2 tot 155 m2. Ook bevat het complex één penthouse van circa 255 m2. Elk appartement heeft een parkeerplaats in de stallingsgarage onder het gebouw. Alle appartementen kijken uit op Berkelse Plas. De prachtige plek, het vrije uitzicht, de luxe uitstraling en de hoogwaardige afwerking maken Alluvium tot een bijzonder gewilde woonlocatie. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij van Dullink NVM Makelaars uit Berkel en Rodenrijs.

 

Meer over Berkel Centrum West

Afbeelding Onthulling bouwbord Berkel Centrum West

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop