Nieuwe fase Landrijk in verkoop

10 februari 2020
Afbeelding Nieuwe fase Landrijk in verkoop

Datum: 11-02-2020

Nieuwbouwhuizen vlakbij Den Haag bijna in de verkoop. Steeds meer Hagenaars ontdekken nieuwbouw woonwijk Landrijk in Pijnacker. De sfeervolle woonwijk, op loopafstand van het gezellige centrum van Pijnacker, ligt ideaal gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. Het mooiste van alles: op woensdag 12 februari start de verkoop van een gloednieuwe fase: Landrijk 13.

Landrijk 13 bestaat uit 32 huizen en maakt onderdeel uit van woongebied Ackerswoude in Pijnacker. Dat klinkt ver weg van Den Haag, maar dat is het helemaal niet. Met de Randstadrail ben je namelijk in 20 minuten op Den Haag (of Rotterdam) Centraal. Het mooie aan de wijk is daarnaast dat je prachtige natuur om de hoek hebt (zoals het Bieslandse Bos en recreatiegebied De Groenzoom).

Mooiste plekje van Ackerswoude
Onlangs werd bekend dat ABB Bouwgroep ook de zuidrand van woongebied Ackerswoude gaat realiseren, met in totaal 5 fasen Landrijk. De eerste fase die nu in verkoop gaat, is Landrijk 13. Deze fase ligt op het mooiste plekje: direct aan het water en met uiticht op een groen wandelgebied! Via een brug loop je er zelf ook zo naartoe.

Alle voorzieningen dichtbij
Wat Ackerswoude zo uniek maakt, is de ruime en speelse opzet. Alle woningen hebben grote tuinen en er zijn volop speelvoorzieningen in de wijk. Ook aan alle openbare voorzieningen is gedacht: een basis- en middelbare school liggen dichtbij, net als bijvoorbeeld een huisartsenpost. En je wandelt makkelijk naar het gezellige centrum van Pijnacker.

Lage energiekosten
De huizen in Landrijk zijn allemaal gasloos, wat sowieso al een mooie besparing op je energierekening oplevert. Wat Landrijk 13 helemaal bijzonder maakt, is dat er ook extra veel zonnepanelen op het dak worden geplaatst: het hele dakvlak wordt vol gelegd met zonnepanelen. Het maakt de huizen bijna of volledig energieneutraal. Dat betekent een nóg lagere energierekening en natuurlijk een goede daad voor het klimaat.

Start verkoop op 12 februari
De huizen worden ontwikkeld, gebouwd én verkocht door ABB Bouwgroep. Lekker overzichtelijk: je hebt maar met één partij te maken. Wil je meer weten over Landrijk 13? Kom dan naar de start verkoop op woensdag 12 februari, tussen 18.30 en 20.00 uur in Informatiecentrum Ackerswoude, Monnikenweg 2 in Pijnacker. Daar kun je een maquette bekijken, je brochure aanvragen en je vragen stellen aan het verkoopteam. Kijk voor meer informatie op de website van Landrijk!

Meer over Ackerswoude

Afbeelding Nieuwe fase Landrijk in verkoop

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop