Na vlotte bouw eerste huis Floreskwartier opgeleverd

20 april 2023
Afbeelding Na vlotte bouw eerste huis Floreskwartier opgeleverd

Datum: 17-04-2023

‘Voorbeeldlocatie van nieuwbouw waar veel vraag naar is’

Na een korte bouwtijd van acht maanden zijn de eerste woningen van nieuwbouwproject het Floreskwartier in Vlaardingen opgeleverd. De eerste kopers kregen de sleutels van hun nieuwe huis overhandigd door trotse wethouder Ivana Somers-Gardenier. De kopers kunnen nu écht beginnen met het klussen en inrichten van hun nieuwe droomhuis. ABB Bouwgroep is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van dit prachtige nieuwbouwproject dat een mooie toevoeging is aan de Indische Buurt!

Ivana Somers – Gardenier, wethouder Bouwen en Wonen: “Dit bouwproject is een voorbeeldlocatie om te zien hoe in Vlaardingen ook nieuwbouw te realiseren is waar veel vraag naar is. Het participatietraject is in verband met Corona digitaal gehouden. Dit was de eerste keer dat dit in deze vorm plaatsvond. Na het doorlopen van de vergunningenprocedures is vandaag, in acht maanden tijd, de eerste sleutel overhandigd. Een mooi voorbeeld van hoe snel er tegenwoordig kan worden gebouwd. ABB heeft als ontwikkelaar heel goed begrepen wat het betekend om samen te bouwen aan Vlaardingen, en daar ben ik trots op.”

Jan Dekker, directeur bij ABB Bouwgroep, is erg tevreden over het project: “Het is altijd weer bijzonder om te zien hoe onze plannen realiteit worden. We doen er altijd alles aan om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en dit is bij het Floreskwartier zeker gelukt. Door de goede samenwerking met alle betrokken partijen en het vlotte bouwproces hebben de eerste kopers nu de sleutels van hun nieuwe huis in handen gekregen. Wij wensen hen veel woongeluk toe!”

Het Floreskwartier

De nieuwbouwwijk bestaat in totaal uit 36 royale huizen, verdeeld over twee typen: Flores en Jasmijn. Het verschil zit met name in de ligging en de tuin. Type Jasmijn heeft een voortuin met uitzicht op het water en een royale achtertuin. Type Flores heeft een patio-achtige tuin mét daarbij een luxe tuinmuur en leibomen. Bij deze huizen met een statig portaal kondigt het bezoek zich aan via een intercom aan de tuinmuur. Privacy en veiligheid gegarandeerd!

Er zijn nog enkele huizen beschikbaar in fase 2. Download de verkoopdocumentatie via de website www.floreskwartier.nl en neem contact op met Makelaardij Thuis (010 – 474 37 71) of De Witte Garantiemakelaars (010 – 434 38 44).

Meer over het project    ProjectwebsiteAfbeelding Na vlotte bouw eerste huis Floreskwartier opgeleverd

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven