Floreskwartier uitverkocht!

4 november 2021
Afbeelding Floreskwartier uitverkocht!

Datum: 04-11-2021

Nieuwbouwproject Floreskwartier in Vlaardingen is uitverkocht!

Het nieuwbouwproject Floreskwartier in Vlaardingen van ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is in no-time helemaal uitverkocht. Nadat begin september de verkoop startte bleek de belangstelling al groot. Tientallen geïnteresseerden kwamen een brochure ophalen tijdens de drive-thru. In samenwerking met Makelaardij Thuis en De Witte Garantiemakelaars zijn de 28 koopwoningen in circa 1,5 maand allemaal verkocht. Op een later moment worden er nog 8 rijwoningen in de vrije verhuur gebracht.

Het Floreskwartier
Dit nieuwbouwproject bestaat in totaal uit 36 royale rijwoningen. 10 woningen hiervan zijn van het woningtype Jasmijn en 26 woningen zijn van het type Flores. Het verschil in de woningtypen zit in de ligging en de tuin. Woningtype Flores heeft een tuin aan één kant van de woning mét daarbij een luxe tuinmuur en leibomen, en woningtype Jasmijn heeft een voor- én achtertuin. Bij woningtype Flores kondigt bezoek zich aan via een intercom aan de tuinmuur.

Van woningtype Flores worden nog 8 woningen op een later moment verhuurd.

De kopers hebben bij de aankoop van hun woning gekozen uit diverse ruwbouwopties, waardoor er straks een gevarieerd beeld ontstaat. Ondanks het al duurzame karakter van de woningen hebben diverse kopers ook gekozen voor extra PV-panelen.

“We waren dolblij toen bleek dat we een woning toegewezen kregen. Na het eerste gesprek met de makelaar hebben we met de vele ruwbouwopties, waar we uit konden kiezen, de woning aan onze persoonlijke voorkeuren aangepast. Hiermee voldoet de woning helemaal aan onze wensen. Daarnaast hebben we gekozen voor zoveel mogelijk PV-panelen. Dan hebben we straks een extra lage energierekening!”, vertelt één van de kopers.

Planning
Nu alle woningen verkocht zijn, starten de eerste bouwvoorbereidingen. Naar verwachting starten de bouwrijpwerkzaamheden in het eerste kwartaal van 2022, waarna in het tweede kwartaal de bouw start. De bouwtijd is ongeveer een jaar. ABB verwacht de woningen in het tweede kwartaal van 2023 aan de kopers op te leveren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het Floreskwartier? Neem dan een kijkje op de website www.floreskwartier.nl. Alle koopwoningen zijn verkocht, hiervoor kunnen kandidaten zich niet meer aanmelden. Heeft u interesse in een huurwoning? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op de website. Via de nieuwsbrief ontvangt u een bericht wanneer de verhuur start.

Meer over Floreskwartier    Projectwebsite FloreskwartierAfbeelding Floreskwartier uitverkocht!

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop